Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nová dobrodružství zavedou kamarády do Karibiku a dalších koutů světa, kde se dostanou do křížku s nebezpečným nepřítelem, který pátrá po legendárním ztraceném městě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (11)

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to prostě nářez, který tu ale pokulhával trochu více, než v minulé sérii. Začátek byl hrozně narychlo, cesta z opuštěného ostrova a najednou se zjevil nový cizí záporák a hned akce. Ani jsem nepřišel na to, proč čekal na Kiaru a jak věděl, kde je přibližně hledat. Poté se tedy objevil velký John a ten mě bohužel vůbec netahal a spíše svým charakterem otravoval. V minulé sérii se objevila docela dobrá záporná postava Carla Limbreyová a té nyní jen dali falešnou dečku a bylo vystaráno... prostě během lusknutí prstů, to nechápu. Z pana Camerona se stávala štěnice. Co se týče mladé party, tak zde jsem vůbec žádné problémy neměl, drama také nechybělo. No a poté přišli poslední dva díly, které byly snad nejlepší z celého seriálu!!! Příprava na odlet a nějaké velké problémy dost navnadily na poslední díl a poté ta epická výprava mohla začít. Potěšila mě i doba toho dobrodružství, protože hodinu a 20 minut je prostě bomba. Z těch otravných tatíčků se nakonec vyklubalo něco dobrého a to se cení. Ty dvě epizody byly opravdu jeden velký luxus, ale když díly z průměruji, tak předchozí druhá řada byla o něco trochu lepší. A co se týče samotného Adward Teache, tak ihned mi to dejte!!! Jsem velký fanda pirátské tématiky, takže se mám opravdu na co těšit. Mé hodnocení: 7.5/10 ()

fimler 

všechny recenze uživatele

Bohužel ve třetí sérii Outer Banks šel Netflix spíše naproti teen publiku. Škoda bylo spousty naivních myšlenek. O Outer Banks jsem rád říkal, že je to sice teen drama, ale opravdu chytré. No po této sérii se to asi nezmění, ale třetí série už nebyla daleko od konvenčních teen dramat. Co bylo opravdu 0 z 10 je použití CGI efektů, na kterých bylo vidět, že do tohohle seriálu se vůbec neinvestují vysoké částky (anebo peníze shrábli herci). Dále také už omílané schéma, musím pomoct kamarádům - rozhádám si rodiče - udobřím si rodiče - musím pomoc kamarádům - rozhádám si rodiče - potřebuji pomoc od rodičů - nechtějí mi pomoc - ve finále mi pomůžou. A jiné podobně opakující se myšlenková schémata. Ale na tomto bude mít vinu především slabší scénář. Jinak stejně jako předchozí série. Snad nejlépe zvolené lokace, super casting a vcelku hezké (ač naivní, hloupé) zakončení našeho příběhu o pokladu. P.S. Tak kletba najednou neexistuje?:) P.P.S. A nevím kdo tu psal něco o tom, že každou sérií lepší a lepší, to rozhodně ne, na první dvě série to nemá ani náhodou! Jinak čtyři hvězdy a doufám, že čtvrtá řada vytáhne něco zajímavějšího. ()

Reklama

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nuže, po třech dnech mám dokoukáno. Dnes je sobota 25.2. a já musím říct, že OBX není špatný. 3. Série není špatná, ale předchozí dvě jsou přece jenom o dost lepší. Ve třetí sérii děj často drhne a má spoustu slabých míst, což měly předchozí dvě taky, ale tam to nebylo tak častý. Ale jinak děj nebyl nijak špatnej, jen to provedení bylo horší. Atmosféra byla chvilkama opravdu dechberoucí, ale chvilkama nebyla žádná. Za co jsem rád, ze všeho nejvíc, tak za návrat Barryho, nejlepší postavy seriálu. Postavy byly skvělý. Herci taky. Soundtrack byl taky skvělej. Mezi nejlepší díly patří pátý, sedmý, devátý a desátý. Všichni tři záporáci byli solidní a solidně zahrání. Žádný díl, ale nenudí, takže to je taky pozitivum. Jonathan Daviss a Nicholas Cirillo hráli svoje postavy skvěle a Pope a Barry jsou nejlepší postavy seriálu. Poslední díl hodně připomínal Indiana Jonese. No a atmosféra u sedmého a desátého dílu byla opravdu neskutečná a dechberoucí. Pokud bych si měl vybrat jakej díl se mi líbil nejvíc, je to asi jasný byl to díl sedmý. Možná bude čtvrtá série, hlavně kvůli poslední scéně desátého dílu, kdyby opravdu byla, rád bych se opět podíval. 8/10 Série nebyla špatná, ale něco jí chybělo. Musím říct, že předchozí dvě jsou o dost lepší a mají mnohem lepší atmosféru. ()

BEROUNAK 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem jenom honění za pokladem a to, že už tam nebude takový prostor pro vývoj postav a jejich interakcí. Z velké části jsem se naštěstí mýlil. Postavy a jejich vztahy mezi sebou mě prostě udržují u seriálu. Jestli se vám líbili dvě první série, tady to nebude jiné. Pokud máte rádi beach vibes a hodně zmatený a zvrácený děj je tohle přesně něco pro vás. Za mě ne tak dobrý, jako řady předtím, ale úkol to splnilo a myslím si, že nejenom já z toho mám dobrý pocit. Netflix nám naznačil případné pokračování a vzhledem ke sledovanosti a oblíbenosti by byli blázni, kdyby neudělali další řadu. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád to zbožňuju, pořád to je jeden z mých nejoblíbenějších stále běžících seriálů, ale nemůžu se ubránit domnění, že mě tentokrát celá desítka epizod nevtáhla tak, jak se jí to dařilo v prvních dvou sezónách. Chování některých nejmenovaných postav bylo místy napřesdržku, jiné jsem si ale zase právoplatně konečně oblíbil. Ovšem vzhledem ke slávě, kterou si Outer Banks během let vydobyly, jim čtvrtou řadu přeju, budu u ní a třeba mě zase vrátí do té někdejší euforie. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (613)

Zajímavosti (3)

  • Štáb získal špeciálne povolenie od vlády na Barbadose na natáčanie, takže scény z 3. sezóny v Južnej Amerike sa natáčali aj na Barbadose. (Arsenal83)
  • Před závěrečnými titulky můžeme vidět větu: „In loving memory of Alexander Jenning.“ Alex byl dublérem Chase Stokese (Johna B) a bohužel v roce 2022 na následky sražení autem zemřel v pouhých 22 letech. (Shizle)

Reklama

Reklama