Reklama

Reklama

Ročně se na území České republiky zabije 130 milionů zvířat kvůli produkci masa, mléka a vajec. Toto číslo je tak obrovské, že si ho možná ani neumíme představit. A dokážeme si představit, kde a jak takové množství zvířat žije? Dokument Svědectví odhaluje pravdu, jíž živočišný průmysl záměrně tají. Pomocí záběrů ze skrytých kamer proniká za ostnaté ploty a vysoké zdi českých velkochovů, malochovů, ale také domácích chovů, aby ukázal skutečný život zvířat, která jsou degradována na pouhé zboží. Ukazuje konkrétní jedince ukryté za úhlednými balíčky v obchodech a představuje je jako jedinečné bytosti bojující o život do posledního dechu. (Vinca)

(více)

Diskuze

grovik.net

grovik.net (hodnocení, recenze)

pds

Když vynecháme fakt jak moc morálně pokřivené je si myslet, že někdo kdo chce žít, je tu jen pro to aby se někdo "najedl", tak asi průměrně inteligentnímu člověku netřeba vysvětlovat, že trávu nikdo nejí a že je naprosto neefektivní jíst zvířata, protože i ty zvířata něco spotřebují takže kdyby si místo zvířat pěstovat například luštěniny nebo obiloviny bylo by to znatelně výhodnější co se spotřeby zdrojů a půdy týká. 

whack

whack (hodnocení, recenze)

pds

Prečo si myslíš, že tí ľudia jedia trávu, vieš mi napísať jediný argument? Nejem zvieratá 15 rokov, ale poviem ti pravdu, že trávu som neochutnal ani raz. Dokážeš mi napísať jediný dôvod, ktorým si si spojil zabíjanie ľudí s vegánstvom? Či si si len v ten deň zabudol užiť lieky na hlavu?

na příspěvěk reagoval grovik.net

pds

pds (hodnocení, recenze)

...jediné riešenie je pozabíjať ľudí, len aby zvieratká prežili... ...alebo začneme všetci žrať trávu ?... ...až zas niekto s titulom docent doktor facebook príde s názorom, že aj tráva má nárok žiť...

och Bože, kam tento svet speje !?!?!?!?!?

na příspěvěk reagoval cicolably, whack, grovik.net

Uživatel schizmo smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama