Reklama

Reklama

Ano, trenére!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 50 min

Účinkují:

František Straka

Obsahy(1)

Charismatický trenér František Straka přijíždí do severomoravské vesnice Holasovice zlepšit úroveň místního fotbalového klubu. Poznává tu nejen fotbalisty, ale i jejich rodiny a místní svérázné figurky. Zkrátka vesnický život takový, jaký je! (TV Prima)

Recenze (81)

Djoker

všechny recenze uživatele

Přiznaná variace konceptu Ano, šéfe! snažící se svézt na divácké lačnosti po humoru z Okresního přeboru. V roli spasitele je jednoznačně nejhorší porevoluční trenér naší první ligy, který jako hlavní kouč nevydržel v žádném týmu déle než rok. Přirozené dávky fetu, které mu kolují v krvi zřejmě už od narození, z něho však dělají atraktivní terč pro televizní kamery. Nevydržel jsem ani dvacet minut. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Řekněme si tu upřímně soudruzi, nefunguje to. Ne že by to nemělo potenciál, ale Franz je prostě těžkej topor bez charismatu krucip*deláka Zdendy a celý to bylo takový sestříhaný jakože o ničem. Přehlídka buranského fotbalu čtvrté pralesní ligy tomu vážně nepřidá. Zkrátka není se čemu divit, že prima druhý díl šupem nasadila daleko za Zdéňu na skoro předpůlnoční hodiny. ()

Reklama

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. To je tak, když se Prima snaží vytěžit nemožné z (na Primu překvapivě) velice kvalitního pořadu Ano, šéfe a vytvoří tak fotbalovou verzi se zašlou hvězdičkou českého fočusu Františkem Strakou, jehož rady a tipy k správnému vesnickému fotbalu mi vhání do hlavy údiv nad tím, co Prima dokáže spustit na své stanici. Styďte se! | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 5% (odpad!) | ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po 6. dílech: Podivný hybrid snažící se naroubovat pohlreichovský koncept na specifické prostředí vesnického fotbalu. Uf, nepovedlo se. Straka tam prakticky nemusel být (o tom, že to je ocasů král není třeba diskutovat). Možnost nějakým zásadním způsobem zlepšit fungování klubu je prakticky nulová. Pořad(y) o vesnických fotbalových klubech bych jako takové rozhodně nezatracoval. Naopak, je v tom velký potenciál, ale chtělo by to vhodnou dokumentární formu. 1.díl - TJ Sokol Holasovice: Velký prostor se dal potrefenému trenérovi (úplně nesmyslně). Holasovice by měli hrát lehce okres vzhledem ke svému zázemí/finančnímu zajištění. Místní hráči/funkcionáři vytvořili neodpovídající obraz klubu v nižší soutěži - není to relevantní...viz. citáty: otec: "ten blb (trenér), zastínil dokonce Straku a to už je co říct", D. Tošenovský: "Ten díl byl sračka. Laciná propagace tamního klubu... . Většího blbce najdeš ve vedení v nejmenovaném klubu z Brantic :), tam by si toho Straku zasloužili.", J. Tošenovský: "Máš pravdu, byla to totální fraška a absurdní drama na druhou ;). Straka tam v podstatě nic neudělal - to zázemí, ale nevypadalo na třetí ligu :) . A filmování pádů... skutečně úžasný pořad." 15%. 2.díl - SK Čechie Chrást: normálnější díl, co se dá snést, ale Straka je největší č*rák - jako vždy. 24%. 3.díl - TJ Jiskra Nový Kostel: fotbal není jenom o té pípě, ale o míči... . Přístup a disciplína! Jestli je vaše priorita FC Chlast...“. „Už jsem viděl hodně, ale tady ti kluci otevřeně mluví o tom, že chlastají.“ 25%. 4.díl - SK ZD Pojbuky: Dokument o vesničce Pojbuky. Než samotný fotbal mě zaujali místní postavičky. Starosta - cool guy, trenér - no trenér, ale jo, je to dobrák :) . Na poměry Ano, trenére nadprůměrné. Jako zeměpisný dokument dobrý. Na tak malé dědině udržet fotbal v roce 2015 je náročné. 48%. 5.díl - TJ Dynamo Stružnice: jako vždy se jde na to zeširoka. Více jak polovina času je nefotbalová omáčka. Trenér byl inteligentní. Takový klasický průměrný tým v okrese...tam se moc toho nevymyslí. 35%. 6.díl - TJ Sokol Pičín: Šašek Straka blil nejtrapnější motivační projevy. Všichni ho měli v píč*. Já to symbolicky uzavírám po šestém díle v této vesnici. 11%. Celkové % hodnocení: 26%. ()

Haitower 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalý pořad, zaměřený na filozofii ("Kolikrát si ženatý, tolikrát jsi člověkem, děti taky mám, teda zapsaný je mám" - Samé Klady), trochu i na konspirační teorie ( "Bůh stvořil obrazce v Holasovicích, ty předznamenaly, že Messi neposlal Ronalda na zem, aby hrál fotbal" - Samé Klady), sociálních problematik na vesnici ("Naše vesnice je tak velká, že je vždycky někdo doma" - místní David Lafata), řešíme i nástupnické problémy místní fotbalové šlechty ("To je teta, teda žena bratrance, ta stříhá půlku týmu... možná celej!" - kapitán týmu) a nakonec přijde i hudební vložka písničkáře Samé Klady, který má našlápnuto k vyplnění místa na poli pop music vzniklém po Tomáši Klusovi. Jedním slovem to byla nádhera a už se těším, co přinesou další díly a zda v nich také budou i Baníkovci s pěti promilé, kteří se večer hlídali a pár scoutů od piva a ultras skandujících "Holasovicedopičevylilsempivo". 5***** ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama