Reklama

Reklama

Honeyspider

USA, 2014, 76 min

Režie:

Josh Hasty

Hudba:

Jon Autopsy

Hrají:

Josh Hasty

Recenze (5)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Je práve Halloween 1989 a študentka, ktorá má sláviť narodeniny, zisťuje, že ju niekto celý deň prenasleduje... Vcelku sympatický, malý halloweensky horor z nezávislých luhov a hájov. Je trochu pomalý, so snahou o nejakú tú atmosféru a pár štýlových audio-vizuálnych momentov, kedy sa hlavne v prvej polovici naivne snaží priblížiť Carpenterovej kultovke, ktorá je však samozrejme v úplne inej galaxii. Ináč ale ok, nič špeciálne, no pozeralo sa mi to dobre. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jackie Blue je normální studentka, tlustá jako prase, co slaví narozeniny právě na Halloween. Všude vrcholí přípravy na strašidelnou noc, jeden kostým připomene kultovní The Rocky Horror Picture Show, pak se objeví povědomá hlava v šatní skříňce a nakonec se ocitneme v kině, kde právě běží Slaughterhouse III. Divák tak sleduje film ve filmu (připomínka klasiky Noci živých mrtvol), současně se televizní kamera vrací k Jackie, která stále častěji vidí velké pavouky (sklípkany). A pak už přijdou vraždy, satanský rituál, med a pavouci a krev.... Je to samozřejmě levný film s amatérskými hereckými výkony a nijak děsivou atmosférou, což jsem akceptoval. Holky, co se ve filmu svlékají, bohužel modelkami nejsou. Prsa má jedině Jackie, ale tu naštěstí ve sprše neukázali. Tedy ukázali, ale s ručníkem... Neřekl bych, že jde o inspiraci Carpenterem, snad jen v těch maskách. Snímek totiž od začátku směřuje k satanskému horroru, nejde o prvoplánový slasher. Nijak oslňující jednohubka, ale příjemně utekla. Za rituál a snové scény přihodím třetí *. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ehhh... Po rejžově Candy Corn (2019) jsem si chvilku tak trochu pohrával s hypotézou, jestli jeho okázalá poloamatérština nebyl náhodou nějaký rafinovaný artový záměr. Po zhlédnutí téhle jeho předešlé věci už mám ovšem jasno - nebyl. Nejapný pokus o film, natočený snad partou středoškoláků o víkendech nebo po vyučování, působí jako produkt nějaké rozvojové kinematografie z třetího světa. Možná z úplně jiného světa. Chci rychle zapomenout (což nebude problém). Jedna za odvahu/zvrácenost obsadit do hlavní role tlustou buchtu s nohama do X. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle jako je holka má brigádu  v kině kde prodává popkorn mezitím tam někdo vraždí a ona pořád vidí pavouky a to je celý film . Celý  rozpočet padl na  koupi těch sklípkanů a pak to vypadá jak to vypadá. 0 procent proti tomuhle je pozdější  režisérův počin Candy Corn veledílo. ()

Reklama

Reklama