Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Během vrcholící druhé světové války dostane velitel Stan se svou skupinou sebevražednou misi – doručit do Spojených států nacistickou ponorku plnou radioaktivního urania. Hitlerova armáda má ale jasný cíl. Poslat U-235 i s nákladem na dno... Skupina vojáků v čele s velitelem Stanem operující v týlu německých sil dostane zvláštní úkol. Mají v ukradené německé ponorce dopravit strategicky důležitý náklad uranu do Spojených států. Ovládat ponorku je má naučit zajatý německý kapitán Jäger. Bohužel jsou nuceni vyrazit na moře prakticky bez výcviku. Po cestě se musí vypořádat s útokem německé ponorky a německé vojenské lodi. Část vojáků musí přinést nejvyšší oběť, aby splnili cíl své mise. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (39)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Ale no tak... tady všichni dělají jaká to byla tragedie. V první řadě natočené výborně. Už jen posazením do roku 1943 to vypadalo lépe, než kdo ví jaký velkohubý Hollywoodský film. Další věc co překvapila byl černý humor (granát do vany pobavil asi nejvíc) s celkem naturalisticky pojatou hladinou krve. Scénář se opravdu moc ničeho neštítil (ve flashbacích obzvlášť). Netvrdím, že tam nebylo několik více než stupidních momentů popírajících logiku a fyziku. Rozhodně ale méně, než třeba v posledním Rychle a zběsile a z toho chrochtá blahem polovina planety. Opravdu Belgičani s tímhle neurazili ani trochu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nevyvážený film vo svojom spracovaní. V prvej časti akoby skutočne chcel byť Nehanebnými bastardmi a kombinuje vojnu s humorom, v druhej však obracia a tvári sa vážne. Akoby si režisér nevedel vybrať, ktorá forma sa mu hodí lepšie. Nevyváženosť však vyrovnáva pohľad na Ella-June Henrard, to bola ponuka z módneho časopisu. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ako to popísať? Ako taký belgický béčkový pokus a skĺbenie Ponorky U571 a Hanebných parchantov. Vyšlo to tak pol na pol. Má to aj nejakú akciu, ale nie veľa. Má to sem tam aj vtip, ale nie veľa. Má to aj nejakú tú drámu, ale nie dotiahnutú. Čo tomu pomohlo od dvoch hviezd, tak slušné technické spracovanie, reálie skutočnej ponorky a taká normálna dĺžka. Škoda len toľkých úmrtí v rámci deja na tej dobrej strane. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Inglourious Pralines. Předpokládám, že ta sebevražedná mise chtěla být zábavná, ale nakonec byla stejně trapná a odtržená od reality jako Ovčáčkovo blábolení na twitteru. Šílený žánrový mišmaš, který nevytrhne ani pár drsnějších scén, ale čert to vem. Hlavně že může Oppenheimer citovat ze starých eposů psaných sanskrtem.. ()

Hopeman 

všechny recenze uživatele

tak pro mě to byl jasnej watafáček, jak vocas na to dvacet minut čumím , než bych se raději podíval na hodnocení....ale od začátku tam prostě byl nějakej smrádek.....jako: drsňák,drsňák,tvrďák,chytrák,hezoun(rádoby)vtipkoš,silák a snajpr sněhurka vše rádoby Indy kříženej Rudým říjnem...a Ten hudební doprovod co jako má vystihovat situace? to vole nechceš!...někdy až budu starší a .....ale hovno.......nic, * za snahu o filmovej počin. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama