Reklama

Reklama

Slaxx

  • USA Slaxx
Trailer

Obsahy(1)

V módnom priemysle panuje tvrdá konkurencia a každý podnik sa snaží prísť s tými najúžasnejšími kolekciami. Čo sa ale stane, keď sa táto snaha vymkne spod kontroly? To sa už zakrátko dozvedia pracovníci jednej predajne. Na druhý deň začína predaj najnovších džínsov, ktoré majú unikátnu schopnosť inteligentne sa prispôsobiť každej postave. Avšak inteligencia týchto nohavíc sa behom noci vymkne spod kontroly a miesto tvarovania ideálnych, zvodných kriviek začnú chladnokrvne vraždiť každého, kto im príde do cesty. A keďže zamestnanci sú v podniku až do ranných otváracích hodín zamknutí, aby nedošlo k úniku najnovšieho produktu, čakajú ich hodiny, behom ktorých budú musieť bojovať o holý život... (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Slaxx" je pre mňa napoly hororové guilty pleasure, napoly sklamanie. Guilty pleasure, lebo som chcel vždy vidieť film o vraždiacom oblečení po tom ako som videl už spomenutú epizódu "Bunda III". A veril som, že to bude dobrá sprostosť, ale bude ma to baviť, lebo si pripomeniem ako si "bunda vyhliadne svoju prvú obeť, zožerie ju a vypľuje jej kosti". Len tu budeme mať namiesto bundy vražedné džínsy. No sklamanie nakoľko film musel neskôr zmeniť tón, aby to svojmu príbehu dalo nejaký význam a mohli sme pochopiť prečo sa džíny rozhodli vraždiť. A tie časti sú už dosť moralizačné a nepridávajú filmu tú dávku zábavy čo som chcel. Takže, keď máme v úvode príbeh o džínsoch, ktoré zhypnotizujú každého kto sa na ne pozrie a má chuť si ich obliecť, smer bol správny. Keď vidíme nohavice tancovať na indickú hudbu, to je super. Keď vidíme ako obžierajú telá, tiež super. Keď nám to začne robiť kázanie o praktikách módnych spoločností, ktoré majú lacnú pracovnú silu, aby mohli robiť drahé oblečenie s 1000 násobným ziskom, tam smer už tak správny nie je. Nechápem ani prečo tu musíme mať zloducha (okrem vraždiacich džínsov). A neviem či na konci to neavizuje, že by sa mohla otvoriť séria týchto filmov. Uvidíme. Možno je budúcnosť pre "Slaxx" otvorená. Film to podľa mňa celkom slušne ustál a bavil ma. No mohol z toho urobiť väčšiu zábavu. Hodnotenie: C+ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Očekávané vraždící jeany jsou nakonec jen průměrem. Výhodou je, že film má pouhých 80 minut, takže se moc dlouho na nic nečeká a jeany začínají řádit už od 10 minuty. Příběh se soustředí na zaměstnance obchodu s oblečením, kteří jsou v lockdownu a nová kolekce jean touží po krvi. Je to střelený, originální a poměrně zábavný byť postavy jsou nesympatické snad všechny, celá ta zdejší komunita s módou mi přišla pomalu jak nějaký kult/vymývači mozků, takže se divák jen těší na jejich popravu. Mohlo to zachránit Gore, na které když došlo bylo výborné, ale z těch 15 postav, co tam je je většina vražd mimo kameru, ale 3-4 gore scény jsou fakt super, ale moc nerozumím, proč neukázali všechny, tehdy bych s hodnocením šel určitě výše. Humor na mě nefungoval, takže jako komedie film selhává. Čekal jsem víc, ale za ten originální nápad, krátkou stopáž a 4 slušné mordy si 3 hvězdy Slaxx ode mě odnese. 5.5/10. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Lucie Vondráčková je vizionárka! Ešte v roku 1995 nám zaspievala: "Jen za tebou, ty džíny jdou." a oni sa toho chytili až v Kanade. Len tie džíny nabrali trochu krvavejší charakter a nie je to menštruáciou. Žiaľ, celkovo mi ten nápad prišiel pritiahnutý za vlasy a skôr komediálny než hororový. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Skvělá satira skrytá za naprosto absurdním námětem o vraždících džínech . Ono když pracujete pro takovouto větší společnost a hlavně v retailu, tak místy se vám na tváři rozroste lehce hořký úsměv. Což já znám z vlastní zkušenosti a možná i díky tomu jsem si celý film mnohonásobně užil. Zprávu kterou to chce předat film divákům servíruje nenásilně a vtipně. Postavy tu jsou jednodimenzionální, ale ničemu to nevadí protože jako karikatury slouží skvěle. Takže v tom problém nevidím a co se týče atmosféry, s tou se tady místy i docela hezky hraje (jasně není to žádný pořádný horor). Za mě teda fakt paráda, jen mi přijde že potenciál nebyl využit na 100% jak by mohl být a góru mohlo být taky více (je tu jen jedna pořádně górová scéna, ale zase je fakt vtipná a super). Takže jo, je to super blbina která ale nad tím ujetým nápadem skrývá docela fajn lehkou satiru! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pozitivně oceňuji námět o vraždících džínách a i ten důvod proč to dělají , že to není něco posednutého, ale v podstatě duch dívky co umřela při jejich výrobě a mstí se. Pozitivní je i bodycount přes 6 mrtvolek na 73 minut je parádní. Naopak negativní je humor, který není žádný nebo debilní (čestná výjimka tančící džíny jediná vtipná scéna) a postavy jsou debilní taky sice jsou tam jen jako maso pro ty džíny, ale prostě není komu fandit. Celkově váhám mezi 2 a 3 hvězdami dám spíše 3 jelikož dvě mě přijde zase málo. ()

Galerie (77)

Reklama

Reklama