Reklama

Reklama

Cunk & Other Humans on 2019

(seriál)
Velká Británie, 2019, 30 min (Minutáž: 5 min)

Scénář:

Charlie Brooker

Kamera:

Pete Rowe

Hrají:

Diane Morgan (průvodce)

Epizody(6)

Recenze (4)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Slabá náhrada za Charlie Brooker's Wipe. Philomena i ostatní tradiční přispěvatelé sice dle očekávání cedí jednu památnou hlášku za druhou, ale bez Charlieho samotného to jede sotva na půl plynu svého potenciálu. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Krátké 5minutové díly mockující téměř vše okolo, převážně ale pak světovou politiku a britské osobnosti ze světa politiky, což pro diváky z našich končin není úplně hmatatelný humor, a tím pádem jde trochu na vedlejší kolej v porovnání s předchozími snímky Diane Morgan. Průměr. ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Takový malý předchůdce pořadům typu Death to 2020. Nikdo z korespondentů (včetně obvykle vynikající Diane Morgan) nepřinesl žádné kvalitní vtipy, čemuž moc nepomáhá fakt, že je to celé jen o talking heads a media footage. Chyběl mi tam nějaký straight man v podobě např. vědců, kterým by dotyční kladli absurdní otázky nebo se procházeli prostředím. Obsahově to pro pana Brookera bylo asi broOKer, pro mě úplně ne - pár britských událostí a pár popkulturních zmínek nacpaných do jedné půlhodiny pro mě rozhodně nepředstavuje dostatečné shrnutí roku 2019. Největší nepoměr je však znát zpětně v tom, co přinesl rok následující. O to víc mě tak překvapily ony "mluvící hlavy" před zeleným plátnem, které jako by vypadly z časů COVIDu. O něm tam však není zmínka, o čemž svědčí i datum vydání (16. prosince 2019). ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Diane Morgan je skvělá všude, ale tady jede na 110% a její odporná britská angličtina zážitek jen umocňuje. Když dokument o hovně, jedině tohle. 5* a.k.a 85% ()

Reklama

Reklama