foto

Diane Morgan

  • nar. 1976
    Bolton, Greater Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cunk on Christmas (TV film)
Cunk On Shakespeare (TV film)
David Brent: Life on the Road
Charlie Brooker’s 2016 Wipe (TV film)
Než jsem tě poznala
2015 Charlie Brooker's 2015 Wipe (TV film)

TV seriály

2016 Motherland (TV seriál)
Rovers (TV seriál)
2015 Drunk History (TV seriál)
2013 The Mimic (TV seriál)
Uncle (TV seriál)
Utopia (TV seriál)
2012 Games On (TV seriál)
2011 Mount Pleasant (TV seriál)
The Royal Bodyguard (TV seriál)
2010 Him & Her (TV seriál)

TV pořady

2015 Charlie Brooker's Election Wipe (TV pořad)
2014 Alan Davies: As Yet Untitled (TV pořad)
Charlie Brooker's 2014 Wipe (TV pořad)
2013 Charlie Brooker's Weekly Wipe (TV pořad) - herec, a.z.
2010 Robert's Web (TV pořad)
2005 Mock the Week (TV pořad) - herec, a.z.
1990 Have I Got News for You (TV pořad) - herec, a.z.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace