Reklama

Reklama

Cunk on Earth

(seriál)
Trailer
Velká Británie, 2022, 2 h 24 min (Minutáž: 28–29 min)

VOD (1)

Epizody(5)

Vtipný fiktivní dokument o historii naší civilizace, ve kterém vám Philomena Cunk ukáže, jestli lidstvo za dlouhá staletí udělalo nějaký pokrok. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Dadel 

všechny recenze uživatele

Ono se to nezdá, ale i když je to velmi vtipné, je to zároveň i velmi chytré. Ty zdánlivě dětsky hloupé dotazy úplně hloupé nejsou:) Musím si sehnat ty předchozí seriály a filmy s Cunk. Nejlepší moment - dotaz na atomové zbraně a následující dotaz na nejoblíbenější písničku od ABBA. A samozřejmě Jam up the Pump! ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Dokumentární satirický kousek, který rozhodně nebude pro každého, ale sakra, mně se to líbilo. Nějakou dobu jsem se k Filoméně a jejímu, řekněme, osobitému stylu prezentování historie naší civilizace nemohl dostat, ale hned jak jsem tak teď učinil, binge-watchnul jsem to a cítím se ihned mnohem chytřejší. Děkuji. 4/5 ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo moje první Cunk. První díl mi přivodil dlouhotrvající záchvat smíchu, ale žádnému dalšímu už se to bohužel nepovedlo. Těžko říct, jestli to bylo poklesem kvality, nebo opakováním téhož s mírnými obměnami..? Je to nicméně fajn a rád bych v tom i pokračoval, ale předchozí Cunks mi Netflix aktuálně nenabízí. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku, tedy zhruba první dvě epizody, je to ještě chvílemi legrace ale velice rychle se tenhle styl humoru vyčerpá, zvlášť když si uvědomím, že jde vlastně jen o takovou horší vykrádačku Ali G. Osobně mi připadá poněkud smutné, že i v takto satirickém a úmyslně komediálním pořadu stále pevně vládnou okovy politické korektnosti a woke agitky. Takže si uděláme legraci ze všech náboženství, kromě islámu, ze všech ras, kromě černochů a z heterosexuality. Zkrátka, nic úplně strašného ale.. meh. Další poněkud přehypovaný průměrný pořad, který nestojí ani za jedno zhlédnutí. 2/5 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po zhlédnutí této minisérie se mě zmocnil pocit, že když nechybí chuť, umí Britové ještě stále přijít i s kvalitním humorem. V tomto konkrétním případě sice nejde o něco tak dokonalého jako Monty Pythonův létající cirkus (ano, jsem skalní fanoušek, nikomu nenutím), ale i tak jsem se po celou dobu velmi slušně bavil, a jak jsem už psal v komentářích / recenzích k jednotlivým epizodám, oba závěrečné díly mě místy dokázaly dostat i mimo mou komfortní zónu (to není kritika, to je pochvala). Philomena Cunk je opravdu svéráznou figurkou a Diane Morgan byla pro její ztvárnění dokonalou volbou. / Poučení: Opravdu si nedokážu představit, že by mě bavila případná dabovaná verze. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama