Reklama

Reklama

The Circle – USA

(pořad)
  • USA The Circle
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
USA, 2020, 8x44–64 min

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomhle sociálním experimentu a soutěžní show jde o postavení a strategii. Hráči na internetu flirtují, hledají přátele a snaží se podvodem vyhrát 100 000 dolarů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Reality show Too hot to handle mě do sebe vcucla během první minuty. Tady se to nepodařilo ani v průběhu celého prvního dílu. Oceňuji ten nápad a provedení, ale viděl jsem americkou verzi a příkladně tlustá černoška, která si hraje na krásnou mulatku Mercedeze, nemá dost pod čepicí na to, aby z reakcí Mercedeze nečpěla tlustá černoška. Neříkám, že bych si to užil, k tomu bych potřeboval tu klasickou interpersonální interakci, ale minimálně by to v mých očích povýšili inteligentnější, rafinovanější soutěžící. ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

Hodnotím zatím jako divák, co během jednoho dne zhlédl první sérii. K tomuto počinu jsem se přesunul poté, co jsem prospal tři díly "Too hot..", což mi naprosté vypnutí mozku dalo najevo, že si mám najít jinou zábavu, ještě pár dílů a upadl bych to vegetativního stavu. V mých očích by si projekt The Circle zasloužil větší uznání, neboť oproti jiným americkým reality show má tato podívaná nějakou základní myšlenku. Samozřejmě pro nás vědecky zvídavé si raději přečteme přinejmenším abstrakt sociologické studie vycházející ze zkoumání několika tisíců respondentů, nicméně rád nahlédnu i do malého vzorku pár záměrně vybraných podivínů. Nutno však dodat, aby divák počítal u americké verze s nepřeberným množstvím klišé, afektované mluvy a někdy naprosto retardované viditelné falešnosti. Také střet různých názorů a jejich vyjadřování nemusí udělat konzervativnějšímu divákovi dobře. Upřímně, sám jsem si někdy říkal, proč účinkující reaguje jak naprostá kráva. Je zábavné sledovat spekulující lidi, jak přemýšlí nad tím, kdo se tam vydává za někoho, kým není. V seriálu se pořád něco děje, musím si však položit otázku: „Není to na škodu?“ Je to samý flirt, samé tajné konverzace, samé spolčování, ale co člověk opravdu nevidí… to je volný čas účinkujících. Čas zde pro diváka nehraje roli, show velmi rychle utíká, a tak nějak… si nedokáže v plné síle vytvořit vztah ke svému oblíbenci. Za mě osobně je také neustálé doplňování stavů hroznou blbostí. Ok, na začátku ještě budiž, ale když do show přijde někdo ke konci, je jasné, že nemůže vyhrát a ani už nezamíchá kartami. Navíc, v pozdější fázi jde do ústranní chatování… jak je těch lidí moc, tak si povídají zejména základní jádro. Show by slušelo inteligentnější osazenstvo, trochu drsnější (jako Ed v první sérii), neboť moderní Američané jsou přecitlivělé plačky bojící se říci něco negativního. Jinak nápad zajímavý, pro mě osobně byla první série sobotní záležitostí. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Novodoba cringe reality show - podobne jako Love is Blind, soutezici se navzajem nevidi (fyzicky), ale komunikuji pomoci socialnich siti - kde lze predstirat, ze jste nekdo jiny. Samozrejme je to bizarni, sledovat, jak spolu lidi "chatujou" a snazi se navzajem sami sobe zalibit. Zatimco uvodnich par epizod pusobilo strasne, nakonec jsme se do toho s partnerkou dostali (predevsim ona) a porad jsme schramstli jako malinu. A mam problem s formatem tohoto poradu - v prvni epizode nam predstavi nejakych 7 soutezicich a pak nekdo vypadne. A nasleduje to, ze vypadnuvsiho nahradi nekdo novy. Tohle by mozna fungovalo, pokud by tam byla nejaka motivace o novacky nejakym zpusobem usilovat, ziskat je na svou stranu. Misto toho se originalni sestava uzamkne, navaze "vztahy" a aliance, a nikoho novyho mezi sebe nepusti a tak sledujeme, jak prijde nekdo novy, a za dve epizody se uz zase pakuje domu. Mozna spojleroidni dodatek - vitez mi prisel jako strasnej pozer, muj oblibenec byl Chris. AD Season 2: Doufal ze tu bude na cssd druha rada zvlast, podobne jako to maji serialy, ale neni. Tak jenom napisu ve zkratce, ze druha rada mnohem zabavnejsi a lepsi nez ta prvni. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

První řadu táhnou lidi. Kór Joey, Sammie a Shubban je dokonalá spontánní trojice, u který se tu povedlo to, po čem tajně prahne každá reality show. Po osmi dílech si připadáte, že jsou to i vaši kámoši. Oceňuju navíc nerozplizlou stopáž i dobře fungující závěrečný shledání. S o chlup zábavnějším finále ve studiu bych tak klidně vlepil i pětku. Za precizní řemeslo. ()

boogieman 

všechny recenze uživatele

Nech sa na to pozerám z akejkoľvek stránky, nemôžem sa zbaviť toho pocitu, že som riadny dement že svoj čas venujem takémuto nezmyslu. Je to však zároveň fascinujúci príklad toho ako sa v súčasnosti realita formuje už len tak banálnou vecou, ako vynechaním jej drobných častí. Ale aj tak som retardovaný. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama