Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (4)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku mě to nijak výrazně nenadchlo, ale postupně se můj dojem zlepšoval. Máme tady postapokalyptický svět, který ale nejdřív nevypadá nijak extra zajímavě, jasně zvířecí gangy možná trošku bavily (žáby v sáčku, kočičí dřevorubci...), ale je to celé jen takový podivný road trip ve stylu Mad Maxe ze Zoo. Naštěstí postupně přibývají zajímavá překvapení a vše se podivně zamotává, takže nakonec chci vědět co je Kipo zač a co přesně se tu děje. Výsledek těchto odhalení to může v další sérii ještě o něco zvednout, ale i poslat do kytek, ovšem prozatím mě to zaujalo... Slabé 4*, nebo taky 6,5/10 ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku super, ke "konci" trochu horší, ale poslední episoda nahradila mnohé. Je to jak sledovat Avatara a jeho 60 episod zkrácených do 10. Určitě věc, co byste neměli jen tak vynechat, je to akční, hudba je moderní, věci se mění rychle, ani se nenadějete a první sezóna je u konce. I'm muscle man now! 85 % ()

PanTumnus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velké překvapení. Kipo je originální a hravá show s přesahem k tématům jako je rasismus, (což se odráží i v tom že dvě z hlavních postav jsou afroameričané a Kipo samotná je napůl černoškou, napůl asiatkou a k tomu ještě napůl mutantkou), pokusy na zvířatech a role lidstva v nadcházející budoucnosti. Chytřejší než se zdá. ()

Krnac 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujímavo vzaté postapo ktoré má vo finále dobrý príbeh aj tempo ktoré haprovalo 2. a 3. epizódu ale páčilo sa mi to. Sklamala ma variabilita "monštier" keďže 1. dve epizódy predhadzovali reálne zaujímavé nápady ale zvyšok série bolo všetko len random zvieratá žijúce v New Yourku (zoo, domáce zvieratá, okolie) a dané im ľudské vlastnosti alebo proste ich len 10-krát zväčšiť a dali končatiny/oči navyše. Tiež záhada okolo Kipo je dosť jasná, asi zámerne ale byť Netflixom by som si dával bacha všade dávať len plagáty z poslednej série. EDIT: našťastie v ostatných sériách veci začali byť oveľa komplexnejšie ale stále mi príde že mali tú komplexnosť aspoň naznačiť už tu lebo takto všetko vyzerá prehnane jednotvárne dokým nedôjde k určitému zlomu neskôr. ()

Reklama

Reklama