Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběhy duchů je antologie hororových příběhů, které se zaměřují na duchařské hororové povídky. Autoři nás provedou čtyřmi povídkami, ze kterých nás bude mrazit v zádech. Podíváme se do opuštěné vesnice, na kterou útočí podivná monstra, zjistíme, že mrtví nikdy opravdu nikam neodcházejí a mnohem víc. Pokud máte i tak odvahu vstoupit, tak směle do toho. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

4 povídky různých délek a hodně rozkolísané kvality. Jsem rád, že jsem se mohl seznámit s indickými horory, které jsem si před zhlédnutím moc neuměl představit. Trošku mi zde chyběly taneční a pěvecké vložky, bez kterých si indický film nedovedu představit. Třetí povídka s pojídáním lidí byla vyloženě trapná. Poslední mě kdovíjak neuchvátila. Naopak první 2 povídky se za mě dost povedly. První zajímavou atmosférou a druhá hlavně vtipným nápadem. [50 %] ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Bol to boj dopozerať ale nakoniec som to zvládol. Prvý príbeh mal pekne strašidelné prostredie , peknú hlavnú hrdinku a celkom hrozivú starenku.Po hororovej stránke však nula bodov a 1*. Druhý príbeh nehorázne ale naozaj nehorázne dlhý priam vlečúci sa, kde jediné sa dá pochváliť tá maska na konci inak odpad. Tretí príbeh konečne niečo viac menej dobré, výborné masky a dobre rozohraný dej, nákaza z ľudí sú kanibali mňa to bavilo 3/4*. No a posledný kde mŕtva babka ktorá neodišla, námet dobrý prevedenie otrasné. Nič ale naozaj nič čo by pripomínalo horor, neviem koho malo vystrašiť rozprávanie sa s neviditeľnou osobu.Opäť aspoň krásna hrdinka. Za mňa 1*. Výrazne nedoporučujem nakoľko je to ešte aj dlhé a tie 2 a pol hodiny viete zabiť aj inak. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

4 poviedky. Prvá (2/5) o mladej pestúnke, ktorá sa musí starať o ochrnutú starenu v jej desivom príbytku, vyzerá spočiatku nádejne, ale žiaľ, skončila skôr, ako stihla vystrašiť či aspoň nejakým spôsobom zaujať. Druhá (3/5) síce spočiatku trochu nudí, ale tá šialená transformačná koncovka jej napravila reputáciu. Hnusný fagan žiarli na nenarodené dieťa a jeho priania sa podivným spôsobom plnia. Popisuje sa to ťažko, dej ani veľmi nedrží pokope, no napriek všetkému zaujme viac ako predošlá. Tretia (4/5) je najlepšia: Opustená osada, kde prežili len dve malé deti, a s hlavným hrdinom musia čeliť zmutovaným kanibalom. Jediný príbeh, ktorý nie je duchársky, síce s debilným rozuzlením, ale celkovo bavil. V poslednej (3/5) mladá žena až po svadbe zistí, že s jej novou rodinou nie je niečo v poriadku. Manžel totiž komunikuje so zosnulou babičkou. Priemer. Ani jeden segment nepoteší natoľko, že by pri ňom divák radosťou tlieskal, takže sa k tomu sotva ešte niekedy vrátim. Zlé to ale nebolo. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Neoplatí sa hovoriť o každej poviedke zvlášť. Každá je slabá, nudná, nezáživná a dosť často i hlúpa. Príbehy sú lacne, bez nejakej originality a herci hrajú tak ako máju napísané scenáre, bez štipky ochoty niečo ukázať. Jediná aspoň trosku slušná poviedka bola, tá tretia, ktorá nebola duchárska, ale mala dosť rýchli spád i keď ani ta si neodpustila viacero hlúpejších scén. Skoro v každom poviedkovom filme je aspoň jedna priemerná poviedka, ale tu nebola ani jedna a keby ma aspoň trocha nebavila tá tretia, neviem neviem, či by som dal aspoň 1*. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Předem upozorňuji, že rozhodně nešlo o hororové povídky. Spíš o takové mrazivé, zajímavé příběhy. 1. povídka – o mladé nesympatické slečně, která se stará o starou paní, která vídá svého (asi) mrtvého syna. V tomto příběhu se toho moc neděje. Vidíte, jak si slečna řeší svá životní dramata a pečuje. Konec je celkem zajímavý a můžete si ho vyložit po svém. Já to vidím tak, že babku zabila nějaká vyšší moc a vzala na sebe její podobu, aby mohla dál škodit. (silnější 2*) 2. povídka – byla asi nejmrazivější. Hlavně ďábelský malý klučík, který brzy přišel na to, že škodit a dělat bolest je zábava. Ptačí maska mě úplně nenadchla a degradovala celkem dobře rozjetý příběh. Nápad a vyústění se mi ale dost líbilo. (3*) 3. povídka – byla úplně nejnudnější. Zombie téma mě nikdy moc nelákalo a rozhodně není strašidelné. Hodně jsem tu ale ztrácela pozornost, takže mi možná unikly zajímavé souvislosti. Strach vyvolán opět nebyl. (slabší 2*). 4. povídka – šlo spíše o zajímavý nápad a vyústění zápletky s dotěrnou babičkou, která musela opruzovat i po smrti. Poučení - radši nepomlouvej manželovu rodinu. (3*) Celkové shrnutí: Úplně jsem se nenudila, ale ani to nijak zvlášť nenadchlo. Slabší 3* ()

Reklama

Reklama