Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bezúhonnou ženu obviní z vraždy manžela a její právnička si brzy uvědomí možnost existence širšího spiknutí. (Netflix)

Recenze (54)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tohle není už ani k pláči, tohle je pouze k smíchu. Scénář vykradli snad ze všech filmů ze soudních síní, herecké výkony naprosto tristní, hlavní padouch je jasný od první chvíle, protože jeho chování je průhledné jako sklo. Ovšem co mě pobavilo nejvíce je ta černočerná tma. Opět se ukazuje, že v Americe vládne rasismu naruby. Za mě 35% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(50%) Sakra, tohle se mi teda už dlouho nestalo, abych byl z nějakého filmu tak zdeptaný. První cca 2/3 filmu byly téměř dokonalé, fakt jsem si říkal, že to bude hodnocením snad téměř na 5*. Jenže co se začalo dít v době, když už se tato filmová záležitost blížila ke konci, to jsem opravdu zíral + samozřejmě úplný závěr, resp. pointa, která tento film v podstatě spláchla do hajzlu. Jasně, nejsem ten typ, abych kvůli špatnému závěru dal z 5* rovnou odpad. Kolikrát odečtu jen pár procent z nedobrého konce filmů, ale zde musím v podstatě odečíst téměř polovinu. Protože to ukončení opravdu nedává smysl. Nyní budu pokračovat se !!!!!!!!!! SPOILERY !!!!!!!!!! To, že to postava Shannona přežila, to jsem šel úplně do vývrtky. Přeci ho Grace několikrát a velmi silně (vzteky řvala jak cvok) udeřila basebalovou pálkou do hlavy, až z něj pomalu prýštila krev. To by postava Negana (z živých mrtvých) asi dostala infarkt. xD Krom toho nelogické počínání policisty, nejdřív nechal spoutaného zločince na chodníku a poté o několik okamžiků později podezřelou ženu v domě, to už jsem myslel, že to vzteky vypnu. Plus ta celková finální zápletka s únosy žen – to mi nepřišlo ani vhodně podané. !!!!!!!!!! KONEC SPOILERŮ !!!!!!!!!! Jako nechci to vyloženě kritizovat, závěr mi opravdu nesedl. Od začátku filmu mě to ale bavilo a ta nezkušená advokátka byla náhodou super a i u toho soudu mi přišla dobrá a i ten její záchvat paličatosti jak odmlouvala soudci, mi přišel super, ukázala svoji lidskou stránku. A samotné vyprávění paní Grace bylo super – to jsem hltal každou vteřinu a oni mi to musí posrat ke konci …. Takže film Zkáza paní Grace měl nakonec podle mě dvě zkázy. Tu příběhovou o Grace a poté zkázu k rozuzlení filmu. Nikomu to nedoporučuji, většina bude z konce zklamaná. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Asi takhle (nebudu to psát ani do spoilerů jelikož je to očividné a pochopí to snad každý kdo viděl minimálně 3 filmy na tohle téma) od začátku jsou dvě možnosti buď to udělala a tělo se nenašlo nebo to neudělala a je za tím něco více. A nyní se to začne bortit a dáme si to v bodech a spoilerech samozřejmě 1. Vyšetřovalo se to předpokládám, že forenzní pracovníci, policie a podobné instituce našly tolik krve, aby usoudily, že někdo zemřel film naznačuje opak 2. Konec nedává smysl jelikož vypadá následovně někdo někoho umlátil baseballovou pálkou někomu zavolal ten toho umláceného, který ještě žil schoval a narafičil to tak, aby se tělo nenašlo a někdo nevinný šel za to sedět 3. Když už tam rvaly trest smrti mohly si zjistit více v Usa trvá průměrně 10-15 let než to na dotyčném vykonají jsou případy kdy to trvalo i 30 let určitě by se to nevykonávalo hned druhý den po rozsudku 4. Co tam teda dělal ten její syn, který tam prokazatelně byl a nejspíše po té době kdy tam byla ta osoba co toho chlápka zachránila to se tam jako došel náhodně podívat nebo na návštěvu otočil se a odjel zpět (jaká to náhoda, že nic a nikoho neviděl?) navíc kdo mu volal jeho matka nebo snad jiní lidé 5. Úvodní obhajoba ve stylu dovedete si představit, že moje klientka by někoho zavraždila vždyť zdraví sousedy a pomáhá důchodcom případně peče cukroví je těžký úlet i na film však Ted Bundy byl taky pilný student a dostal elektrické křeslo Jinak je to slušný thriller, ale ten konec to kurví přitom by stačilo například kdyby na konci někdo našel důkazy , že ten napadený vraždil lidi a plánoval i její vraždu a ona byla rychlejší a byla by to lepší pointa. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Jááááj bože, každému by malo byť jasné, že keď sa o ženu - nie najväčšiu krásavicu po zenite, zaujíma mladý vypracovaný playboy, asi mu nejde o ňu, ale o čosi iné. Zase jedna naivne, idiotsky, lobotomicky uverila, a tak aj dopadla. A to je celé. Ku koncu to bolo už ako naivné divadlo, alebo ako z céčkového hororu na tretiu. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Sto a první film na téma "jak jsem já kráva mohla nalítnout, když to bylo do nebe volající" o lidské důvěřivosti, snadné zmanipulovatelnosti a hyenismu. Překvapilo mě, jak dobře zde hrají pro mě naprosto neznámí herci (kromě tedy paní obhájkyně, jejíž nepřirozené chování, amatérismus a zřejmě vrozená idiocie byly zbytečnou šmouhou v jinak parádním filmu). Někdy kromě nových filmů Netflix zřejmě vyprodukuje i pár nových kvalitních herců..............moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Celý film byl natočen za 5 dní. (hansel97)

Reklama

Reklama