Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bezúhonnou ženu obviní z vraždy manžela a její právnička si brzy uvědomí možnost existence širšího spiknutí. (Netflix)

Recenze (54)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tohle není už ani k pláči, tohle je pouze k smíchu. Scénář vykradli snad ze všech filmů ze soudních síní, herecké výkony naprosto tristní, hlavní padouch je jasný od první chvíle, protože jeho chování je průhledné jako sklo. Ovšem co mě pobavilo nejvíce je ta černočerná tma. Opět se ukazuje, že v Americe vládne rasismu naruby. Za mě 35% ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Málo uvěřitelná detektivka, ve které téměř ve všech rolích vystupují Afroameričané. Naštěstí v kladných i v záporných rolích, jinak bych dala odpad. Mladá právnička získá svůj první případ, který zpočátku vypadá jako rutina, ale postupem času se z něho vyklube případ velký. A bohužel i málo uvěřitelný. Proto hodnotím podprůměrně. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Sto a první film na téma "jak jsem já kráva mohla nalítnout, když to bylo do nebe volající" o lidské důvěřivosti, snadné zmanipulovatelnosti a hyenismu. Překvapilo mě, jak dobře zde hrají pro mě naprosto neznámí herci (kromě tedy paní obhájkyně, jejíž nepřirozené chování, amatérismus a zřejmě vrozená idiocie byly zbytečnou šmouhou v jinak parádním filmu). Někdy kromě nových filmů Netflix zřejmě vyprodukuje i pár nových kvalitních herců..............moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá jako slušnej soudní thriller, máme zápletku, seznámíme se s postavama. Ale po čase se začnou vynořovat takový všelijaký podivnosti, který to vlastně kazí. Už jenom to, že obžalovaná se v podstatě nechce ani zachránit a paní obhájkyně je naprosto příšerná a ne moc schopná. Nevím, jestli v tom byl nějakej záměr, ale pro mě to byl dost rušivej element. No pak rádoby akční závěr ála překvápko pro diváka, to bylo skoro zbytečný. Takže nakonec celkem zklamání, přitom ten rozjezd nebyl vůbec špatnej. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Jááááj bože, každému by malo byť jasné, že keď sa o ženu - nie najväčšiu krásavicu po zenite, zaujíma mladý vypracovaný playboy, asi mu nejde o ňu, ale o čosi iné. Zase jedna naivne, idiotsky, lobotomicky uverila, a tak aj dopadla. A to je celé. Ku koncu to bolo už ako naivné divadlo, alebo ako z céčkového hororu na tretiu. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Celý film byl natočen za 5 dní. (hansel97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno