Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Dodge (Liam Hemsworth) sa zúfalo snaží postarať o svoju tehotnú manželku skôr, ako podľahne smrteľnej chorobe. Prijme ponuku na účasť v hre o život, v ktorej čoskoro zistí, že nie je lovec, ale korisť. (Game90)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Když se ty díly spojí, tak z toho vyjde monotónní film o hře na schovávanou s předpokládanou zápletkou a předpokládaným koncem. Díky rozsekání na 8minutové epizodky to člověka donutí zabavit se neustálým přepínáním dílů a tak se jakoby ta nuda a monotónnost omezí, ale je to jen trik, jak ozvláštnit podprůměrnou naháněčku. (12%) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

solidní akčně thrillerová jednohubka, která neurazí, ale díky své neoriginalitě a použitým klišé ani vyloženě nenadchne.Akce je v pohodě, stejně jako záporáci a ani hlavní hrdina se nechová vyloženě nelogicky.Trochu sice nevyšla jakási snaha o zvrat, protože ten se dal předpokládat prakticky od začátku, ale jinak Most Dangerous Game funguje jak má a svůj účel nenáročné zábavy plní v pohodě.Viděl jsem "filmovou" verzi a ta by s klidem unesla zkrácení o 10-15 minut.U rozsekání na pidi epizody to možná takový problém nebude a víc jak dvouhodinová délka nebude tolik znát...65% ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Quibi vstoupila na trh lehce nešťastně. Ať už v rámci světové pandemie a nebo určitým nezájmem publika. V něčem si za to může sám, jako příklad v tom, že mnoho obsahu je víceméně nezajímavý. Nebo nekvalitní. Ale začátek nebyl tak špatný. Zrovna tento počin se dá jednoduše brát jako jeden normálně dlouhý film, ale s nepřirozeně velkým množstvím zvratů. Které ale v koncepci tohoto jakoby seriálu to nějak funguje. Nutno říci, že mnoho věcí je bláznivých, nelogických a irelevantních, ale nějaké nápady hezké, neotřelé a s postřehem. Je to dosti zvláštní, ale toto dohromady dává jeden z mála seriálů letošního roku, který mě vlastně bavil. Hlavně kvůli malým dopaminovým dávkám seriálových epizod. V celku hezky rozprostřený vesmír příběhu, který by si klidně zasloužil spin-off nebo pokračování. Ale jako vždy si dokážu představit jak by ho dosrali. Malé, úderné, v celku originální, dobře zahrané s příjemnými tvářemi. U mě dobrý. Někdy tragicky divný, ale dobrý. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý nápad, dobrí herci. Ale omg aké hlúpe prevedenie. Nič počas lovu nedáva zmysel a Dodge sa chová tak, že by sa rozhodne nad priemer dostať nemal, vyviazava len úplne debilnými náhodami ako z animovanej skeče. Nemala som problém dosledovať, ale pocit premárneného potenciálu bol silný. Čo si tak spomínam, ako alternatívu odporúčam skôr The Player z 2015. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pätnásť krátkych seriálových epizód bolo zostrihaných do celovečerného filmu a tak je moje hodnoteni patrí filmu. Aj keď podľa mňa tam veľa odlišností nebude. Snáď len s tým rozielom, že je veľká šanca, že seriál by som po jednej, či dvoch častiach asi nedopozeral. Takto som dal tomu šancu, ale mne teda ani v najmenšom nepríde film niečím originálny a podstatu, či hlavnú pointu som odhalil už na začiatku. Herecky fádne, dokonca ani Waltz mi neprišiel presvedčivý, a to sú jeho záporáci učebnicoví. Mám pocit, že už nevie prísť v tomto smere s ničím novým. Pre mňa totálne zabudnuteľný thriller s pár svetlými momentami a svižným tempom. 55%. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Napriek tomu, že sa celý deň filmu odohráva v Detroite, tak filmári pracovali iba v Kanade, na viacerých miestach v provincii Ontário. (MikaelSVK)
  • Inšpirované rovnomennou poviedkou z roku 1924 od Richarda Connella. (Game90)

Reklama

Reklama