Reklama

Reklama

Vraždy v Pembrokshire


Epizoda 2 (E02)

(epizoda)
Velká Británie, 2021, 48 min

VOD (1)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý diel má ešte vyššie tempo než ten prvý. Mal by ho však o niečo vyššie vtedy, ak by sme sa nemuseli zasekávať pri tak otrepaných klišé zápletkách, ako otec-policajt, ktorý by sa chcel venovať viac svojmu synovi, ale práca skrátka nepustí. Našťastie to Evans zvláda a nepôsobia tieto scény ako paródia. Prípad sa posúva vpred, dôležitú úlohu tu zohrávajú kaki šortky, šípky a osemdesiatkový mulet. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujimavejsia cast. Na zaklade toho, ako pekne sa da pripravit a dovzdelat vo vezenskej kniznici, by ste, mile deti, mali vela a vela citat. :) Myslim, ze nedostatok fotografii uz v "nasom veku" teda nehrozi. Chapem, ze vtedy to museli mat vysetrovatelia v tomto smere tazke. Na strane druhej, aspon u nas na Slovensku, velkym rybam zasa staci fajnovy pravnik, ci kupenie niekoho v sukoli, aby sa dali veci spochybnit, ci nepripustit k pojednavaniu. Pribeh ma stale nejak nezaujal. 55% ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl se mi líbil více než první, jelikož tu máme zajímavé pojetí vyšetřování, kdy vidíme například detailní přípravy výslechu, což jsem v takové podrobnosti snad ještě nikde neviděl. Je vidět, že detektivové nechtějí nic ponechat náhodě, a plánují dopředu opravdu skoro každou větu. Stejně tak ani hlavní antagonista nenechává nic náhodě, a plus za to, že to není takové to znázornění klasického vševědoucího psychouše, ale že si taky musí vše připravovat. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama