Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 2

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (218)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Stejně jako hlavní postava tohoto snímku i sám Nicolas Cage vypadá, že se k tomuto projektu nachomýtl tak nějak omylem, ale když už byl u toho, držel hubu a odvedl profi výkon, aby pak mohl s čistým svědomím celou záležitost hodit za hlavu. Tahle paralela je pro mě asi nejzábavnějším aspektem tohohle laciného braku. Režijně, scenáristicky a hlavně střihově tragické, ale díky Nickovi se na to aspoň dá dívat. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

Nádherně bizarní film s cíleně trashy estetikou. Nicolas Cage se dostane do zapadákova, kde obětují cizince duchům vrahů. Jeho role v tomto filmu? 1. prohodí jen jediné slovko; 2. stráví Five Nights at Freddy's jako paňmáma uklízečka; 3. je neskutečně badass; 4. postupně slupne pakl energeťáků (= picí hra pro otrlé); 5. má narozeniny. Upozornění: ten otravnej narozeninovej šlágr vám z hlavy jen tak nezmizí. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Prokletá zábavní atrakce zvaná Willyho kouzelný svět nalákala do svých útrob Nicolase Cagea. Ten pak svede boj o holý život s oživlými animatronickými roboty. Cage do sebe hází jeden energetický drink za druhým, skamarádí se s hezkou slečnou, která s partou výrostků chce s atrakcí zúčtovat, a zábavně se pere s pekelnými monstry, co si ukrutně smlsnou na lidském mase. A celý film mlčí. Patrně si svoji účast podmínil tím, že se nemíní učit texty. Režisér Kevin Lewis má v oblasti pokleslé tvorby zřejmě nemálo nakoukáno. Vystřihl totiž s dokonalostí film, pro něhož je synonymum "ta největší blbina" naprosto trefná. Cagea na námětu muselo něco zaujat, neb je i jedním z producentů filmu, a ani po dávném oscarovém triumfu se nebojí dát vale seriózním projektům, na které takřka zanevřel. Je radost pohledět, jak jde do každého souboje. Schytá to pštros, gorila a další členové zábavné sekce pro děti, načež z nich stříkají sračky na všechny strany. Důležitým faktorem pro celé klání je i hudební složka. Debilní narozeninová písnička a další hudební skvosty umocňují  divácký prožitek. Zaujala i legenda kolem monster, kdy se v minulosti jednalo o sadistickou partu chlapů, co nenáviděla děti. A sebevražedný satanský rituál byl vstupní branou pro jejich "reinkarnaci". Film (pochopitelně) není pro každého. Kdo však fandí bizarním hororovým záležitostem, film přijme. 9/10 ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalá absurdita, ve které Nicholas Cage nevytírá jen podlahu, ale hlavně divákům vytírá zrak, jak si svou roli v téhle sebeuvědomělé jízdě naprosto užívá a dotahuje tím tento perfektní meme do konce. Zároveň také opovrženě plivu na všechny, co to pozérsky berou vážně a hejtí neduhy, které jsou očividným tvůrčím záměrem a fungují úplně naopak, než jak se zdá. A vám doporučuji si to pustit v co největší partě lidí na co největší možné obrazovce s co největším počtem alkoholu. Já tu možnost měl a nelituji. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[10%] Tak já nevím, ale tohle mi prostě vůbec nesedlo. Totální sračka a já se snad jen jednou či dvakrát pousmál. Rozhodně nejsem odpůrce těchto ujetých slátanin. Je to tak na půl – některé mi sednou, jiné zase vůbec ne. Bylo to zde krvavé, mělo to nějaký nápad a Cage zde působil tak o 10 – 15 let méně, než mu ve skutečnosti je. Jenže to je asi tak všechno. Přišlo mi, že to mělo 4 hodiny délky. Ta omladina – ti mi opravdu vadili. Cage byl zde nemluvný, tvářil se jak kakabus a ani mě nepobavil. Jak hrál ten automat či co a do rytmu hudby sebou házel, možná to mi trochu vykouzlilo úsměv na tváři. Chtěl jsem dát odpad, ale nechci být až tak krutý, prostě je to asi i částečně můj problém, že mi tento pokus o humor nesedl. Tečka. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • Nicolas Cage pronese za celý film jediné slovo a tím je „fuck“ při hraní pinballu. (CjKukis)
  • Vzhled krokodýlí animatroniky byl inspirován sovětským animovaným filmem Krokodil Gena (od r. 1969). (LUKICKK)

Reklama

Reklama