Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 1

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (218)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od jiných tragédů za zenitem patlajících se v odfláknutých sračkách je pro mě Nick v kleci pořád dostatečně zábavnej ochotou udělat si prdel sám ze sebe a nabídnout minimálně divácky netradiční filmy. Tohle není taková haluz jako Mom and Dad, Mandy nebo Barva z vesmíru. Spíš taková jednoduchá pocta levným brakovým béčkům z časů dávno minulých a když na ty pravidla přistoupíte, tak se budete bavit. Je to příjemně retro trikově přijatelný a mě to nijak nepohoršilo. Radši tohle než dalšího Vyliže nebo sumo Seagala.65% ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Stejně jako hlavní postava tohoto snímku i sám Nicolas Cage vypadá, že se k tomuto projektu nachomýtl tak nějak omylem, ale když už byl u toho, držel hubu a odvedl profi výkon, aby pak mohl s čistým svědomím celou záležitost hodit za hlavu. Tahle paralela je pro mě asi nejzábavnějším aspektem tohohle laciného braku. Režijně, scenáristicky a hlavně střihově tragické, ale díky Nickovi se na to aspoň dá dívat. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jako jo, béčkový (i céčkový a když to klapne, tak klidné i éčkový) horory mám ráda. I Nicolase Cage mám svým způsobem, ehm... No já vlastně nevím. Loutky byly výborně pojaté, o tom žádná, ale Cage mě svým pitím energiťáků zneklidňoval. Proč je pil? Proč tam uklízel jak pitomej? Proč si účty nevyřídil se všema najednou? Možná na Willy's Wonderland časem mrknu znovu a zjistím odpovědi na své otázky... Zatím to zůstává tak na půl cesty a já se filmům s Cagem spíš budu dál vyhýbat. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jakmile se do toho Cage jednou obul, tak jsem tušil že s tou Willyho partičkou je ámen. Nic Cage tyhle role umí jako nikdo druhý. S vážnou tváří dokáže předvést precizní hereckou podívanou i v té největší kravině. Výsledek je v případě Willyho určitě snesitelný. Cage akorát po celý film opravdu nepromluví, akorát jednou něco zamumlá. 40% ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Sérií Five Nights at Freddy's silně "inspirovaná" hororová vyvražďovačka, která kromě běsnícího Nicka Cage na sugar rush z klopení jednoho Monstera za druhým a relativně slušné hudební stránky nemá moc co nabídnout. Je to brutální, temné a hlavní hrdina je děsný macho, je to ale taky pitomé, naplněné těžce špatnými herci a příběhem, který vlastně nehraje vůbec roli. Hlavně že to všude cáká, kusy těl/loutek létají vzduchem a běsnící Nick na energeťáku míří překonat High Score. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • Poté, co postava Nicolase Cage naskládá plechovky do ledničky, jde umýt troubu. Když ji následně otevře, má zalepené zranění na levé tváři (i když k tomuto zranění přijde až později). V dalším záběru při umývání nádobí však na tváři nic nemá. (CjKukis)
  • Nicolas Cage pronese za celý film jediné slovo a tím je „fuck“ při hraní pinballu. (CjKukis)
  • Název filmu se změnil z „Wally's Wonderland“ na Willy's Wonderland. (LUKICKK)

Reklama

Reklama