Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 1

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (217)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to, že Nicolasovi to je už úplne u prdele. Je mu úplne jedno, kde sa zhovadí, ale neverím, že za takéto braky môže brať veľké honoráre, veď celé jeho herectvo viac menej stálo na mlátení gumenej či plyšovej príšery a po celý čas mlčí. Je smutné, keď oscarový herec rezignuje na vlastnú dôstojnosť. Amaterizmus filmu zvýrazňuje aj fakt, že tam nejaký pár nehercov v rámci pauzy pri boji o holý život začne šukať, ale že takmer v komplet oblečení, dobre že na sebe nemali fusaky. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage je jeden z mála herců, který výběrem role dokáže stále překvapit, ačkoliv to je v jeho filmografii neuvěřitelné. Tentokrát se z něj stal uklízeč v zábavním parku, kde ožijí jeho obyvatelé a začnou vraždit vše živé. Film je ještě větší bizár než jeho synopse, ale občas dokáže pobavit a v rukách lepších tvůrců z toho klidně mohl být kult. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jako jo, béčkový (i céčkový a když to klapne, tak klidné i éčkový) horory mám ráda. I Nicolase Cage mám svým způsobem, ehm... No já vlastně nevím. Loutky byly výborně pojaté, o tom žádná, ale Cage mě svým pitím energiťáků zneklidňoval. Proč je pil? Proč tam uklízel jak pitomej? Proč si účty nevyřídil se všema najednou? Možná na Willy's Wonderland časem mrknu znovu a zjistím odpovědi na své otázky... Zatím to zůstává tak na půl cesty a já se filmům s Cagem spíš budu dál vyhýbat. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Fascinujúci film. "Willy's Wonderland" bolo teda skutočne niečo, čo sa nedá jednoducho popísať slovami. Pravdomu je, že som od filmu čakal poriadnu hororovú komédiu a v tomto smere si film asi svoju úlohu splnil. No myslím si, že mohol to spraviť ešte o niečo lepšie. Ako? Nepridávať do filmu zbytočné postavy, ktorých rolou bude iba umrieť. Myslím si, že keby sme tu mali tento film a po celý čas sledovali len Nicolasa Cagea, možno maximálne by sme tam nechali Liv ako druhú, tak by to bolo o niečo zaujímavejšie, lebo by z filmu vypadli všetky scénky, ktoré dokopy nesmerujú k ničomu inému, než obyčajnému klišé. Kráľom je tu pre mňa jednoznačne Nicolas Cage, ktorý sa vyžíva v tom, že nemá dokopy žiadne dialógy a dokopy len chlastá energy drinky, stará sa o čistotu podniku, hrá pinball a likviduje vražedné animatrony. Po každej akcii vymeniť tričko, všetko poutierať, chvíľu je kľud a pokračujeme. Nemôžem povedať, že ide o dobrý film, no nastavil som sa asi presne na to, čo som od toho očakával. Viac-menej. Ako som povedal, nepotrebovali sme do toho viac postáv a tým len film skutočne skĺzol k bežným klišé, ktoré sme nepotrebovali. Úplne stačil drsný Nicolas Cage na správnom mieste. A okrem toho musím ešte uznať jednu vec. Netrvá dlho a celý ten koncept začne byť celkom repetetívny. Hodnotenie: C ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalá absurdita, ve které Nicholas Cage nevytírá jen podlahu, ale hlavně divákům vytírá zrak, jak si svou roli v téhle sebeuvědomělé jízdě naprosto užívá a dotahuje tím tento perfektní meme do konce. Zároveň také opovrženě plivu na všechny, co to pozérsky berou vážně a hejtí neduhy, které jsou očividným tvůrčím záměrem a fungují úplně naopak, než jak se zdá. A vám doporučuji si to pustit v co největší partě lidí na co největší možné obrazovce s co největším počtem alkoholu. Já tu možnost měl a nelituji. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • „Punch“, fiktivní energetický nápoj, který ve filmu pije postava Nicolase Cage, má na plechovce nápis: „A fistful of caffeine for your kisser“ („Hrst kofeinu pro tvůj polibek“). (LUKICKK)
  • Ve scéně na konci filmu, kdy auto vybouchne, v odrazu brýlí hlavního protagonisty je hořící auto vidět. Jenže protagonista je už v tom samém záběru úplně někde jinde. (Nikolas__)
  • Nicolas Cage pronese za celý film jediné slovo a tím je „fuck“ při hraní pinballu. (CjKukis)

Reklama

Reklama