Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 2

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (217)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Dosť rozporuplný film. Na jednej strane slabučký horor. Ktorý na prveho apríla zabaví. Ale na druhej strane celkom dobrý výkon Nicolasa Cagea. Aj keď je stále slušne povedané v hnoji, čo sa jeho obsadení týka. Tu ale zahral dobre. Ale to nestačí na to aby to zdvihol aspoň do priemeru. Rovnako podľa snímky je aj videohra. Five night and freddy. A presne tak by som ju aj ohodnotil, keď nie ešte menej. 2* ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[10%] Tak já nevím, ale tohle mi prostě vůbec nesedlo. Totální sračka a já se snad jen jednou či dvakrát pousmál. Rozhodně nejsem odpůrce těchto ujetých slátanin. Je to tak na půl – některé mi sednou, jiné zase vůbec ne. Bylo to zde krvavé, mělo to nějaký nápad a Cage zde působil tak o 10 – 15 let méně, než mu ve skutečnosti je. Jenže to je asi tak všechno. Přišlo mi, že to mělo 4 hodiny délky. Ta omladina – ti mi opravdu vadili. Cage byl zde nemluvný, tvářil se jak kakabus a ani mě nepobavil. Jak hrál ten automat či co a do rytmu hudby sebou házel, možná to mi trochu vykouzlilo úsměv na tváři. Chtěl jsem dát odpad, ale nechci být až tak krutý, prostě je to asi i částečně můj problém, že mi tento pokus o humor nesedl. Tečka. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Čas od času nezaškodí ani takáto blbosť, od začiatku sa Kevin Lewis nesnažil pôsobiť nijako seriózne a celý tento príbeh poňal na spôsob Domu tisícky mŕtvol svojráznym spôsobom ktorý však rozhodne nenadchne každého a ani skalní fanúšikovia hororu z filmu nebudú nadšení. To nám ale Nicolas dopadol, svoju úlohu však zvládol dobre a stálo v ňom niečo je, poteší aj svojská hudba v zábavnom parku, toto by sa však skôr hodilo ako epizóda série Into the Dark než ako samostatný film. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Olej nebyl nikdy krvavější! Podhodnocená a nepochopená ujeťárna, ale chápu, že rozhodně ne pro každého a pro každou náladu. Ke Cageovi mám dost neutrální vztah, nikdy jsem nebyl jeho zapřísáhlý fanda nebo odpůrce, přičemž mu ale nešel upřít talent, který (bohužel) ukazuje spíše v podřadných snímcích. WW představuje vrcholovou absurdnost s výborným nekompromisním Cagem (vypadajícím sotva na 40), jehož "aaach" při ochutnávce oblíbeného nápoje měla využít nějaká existující značka jako perfektní reklamu a pokerface hrozně baví. Možná by nemusel brát každý film, který mu je nabídnut, v tom případě by ale pravděpodobně nevznikla tato šílenost, což by byla škoda. Od filmu jsem čekal absurdní podívanou a dostal jsem přesně co jsem chtěl, možná ještě víc. Navíc má film hodně silnou hudební stránku. Jde o parádní a hlavně nenáročnou oddechovku, s ideální délkou, zábavnou atmosférou a zajímavou zápletkou. ()

kombajn odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak blbého jsem nečekal ani po traileru. Zlý po absolutně všech stránkách.  Horor to svým způsobem je, protože diváky nutí koukat na mlčícího Cage jak umývá záchodky a ta naděje, že to za chvíli začne dávat smysl tam někde v mlze je, ale nikdy nedojde naplnění. A tak se na závěr dere jediná smysluplná otázka. PROBOHA PROČ? ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • „Punch“, fiktivní energetický nápoj, který ve filmu pije postava Nicolase Cage, má na plechovce nápis: „A fistful of caffeine for your kisser“ („Hrst kofeinu pro tvůj polibek“). (LUKICKK)
  • Film byl volně inspirován herní předlohou „Five nights at Freddy's“, což je série videoher a mediální franšíza vytvořená Scottem Cawthonem. (sator)
  • Vzhled krokodýlí animatroniky byl inspirován sovětským animovaným filmem Krokodil Gena (od r. 1969). (LUKICKK)

Reklama

Reklama