Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick a Vanessa Lacheyovi pořádají sociální experiment. Nezadaní muži a ženy při něm hledají lásku a zasnoubí se, ještě než se osobně setkají. (Netflix)

Recenze (70)

Mr.curry 

všechny recenze uživatele

Netflix top ten, tudíž se to (zásluhou drahé polovičky) naší domácnosti nevyhnulo. Originální nápad (třebaže všichni účinkující byli pohlední a charismatičtí, což slepé zamilování ve výsledku zastínilo), a cele dobře zpracované, ačkoli by se díly daly z hodiny srazit na dvacet minut. Dokoukáno, ale případné pokračování už mě mine. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Měl jsem jisté pochybnosti, po posledním dílu se ještě navýšily, že jde o hru, kterou s námi tvůrci a produkce sehráli. Těžko říct. A pokud nastalo to, co píše OG Swifty, že dva páry byly zcela odstřiženy, tak to je velký podraz - že by ty nejméně atraktivní pro kameru?! Mně asi nejvíc vadilo, že chlapi byli vesměs submisivní ufňukánci anebo maminčini mazánci. Nebudu lhát, jako u řady zdejších uživatelů, i v mém případě tenhle počin vybírala moje milovaná partnerka, takže jsem se s ní díval a stejně jako ostatní jsem byl nesmírně zvědavý, jak to dopadne, i když mě spousta věcí neskutečně srala - především všechno typicky americké a Jessica, která se asi přihlásila do špatné soutěže anebo jí bylo dobře zaplaceno, aby sehrála takovou nesympatickou mrchu. ()

Reklama

Tereza_T 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí dodatečných dílů vydaných po dvou letech jsem si, pro zachování rovnováhy vesmíru, musela osvěžit pár dílu Tiger Kinga. Což mě tak dovádí k myšlence, že by další sérii Love is Blind měli udělat jako redneck verzi, rozhodně by ušetřili na třpytkách. Každopádně dodatečný díly jsou třešničkou na dortu, kterou tahle reality show rozhodně potřebovala. I přesto, že jsme se nedozvěděli vůbec nic nového než to, že Cameron a Lauren jsou snem každého z nás, Jessica by měla vyhledat odbornou pomoc a Damian je prvotřídní blbec to rozhodně stojí za shlédnutí už jen pro ten Jessicky výraz při sledování videa Amber a Barnetta. Love is Blind se vyznačuje nejednou drama queen, nejedním blbcem a mezitím co vám jsou servírovány hádky, podrazy a zmítáte se v propastech mezilidských vztahů se ještě dojmete nad láskou dvou šťastlivců. Účel reality show splněn. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

U nás niečo podobné vyšlo na TV Narkóza pod názvom Svadba na prvý pohľad a už tam som mal nezastaviteľný reflux. Toto je na udávenie sa zvratkami. Žiaľ bezmozgoví ľudia to budú naďalej pozerať, nevediac, že je to všetko vlastne aj tak dopredu natočené podľa určeného scenára a protagonisti nie sú ani herci, sú to reálne prostitútky a prostitúti. ()

Toka 

všechny recenze uživatele

Love is Blind je samozřejmě maximálně řízená produkcí a ve své podstatě je to fake – a to i na poměry reality show. Premisa, kdy se lidé do sebe zamilují, aniž by se viděli, je sice krásná, ale pro jistotu tam produkce nastrčila objektivně pěkný účastníky. Drtivá většina z nich by se klidně mohla živit modelingem. A jeslti ještě jednou uslyším slovní spojení "emotional connection", tak ruším předplatný na Netflixu. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama