Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick a Vanessa Lacheyovi pořádají sociální experiment. Nezadaní muži a ženy při něm hledají lásku a zasnoubí se, ještě než se osobně setkají. (Netflix)

Recenze (70)

Larushka 

všechny recenze uživatele

Trošku zvrácenost. Každopádně jsem to sjela v pár dnech, protože se nešlo odpoutat. :)) Jak už bylo řečeno, casting je vytvořenej z úspěšných, krásných Američanů, protože jinak by to nešlo. Většina z nich mi sice přišla kokotská, ale to není žádné překvapení. U těhle pořadů si říkám, že pokud to někomu z účastníků pomůže k prozření nebo k nějakýmu osobnímu růstu, tak je to super. I když Jessica při reunionu nepůsobila, že by byla schopná nějaké větší sebereflexe. Párům, které se při soutěži opravdu vzali fandím, protože mi přišly nejsympatičtější a nejnormálnější. Poznámka: Potřebovala bych, aby mi Netflix už nenabízel takovéhle pořady. Tím, že je sleduju, si neuvěřitelně kazím reputaci. :)) ()

Ayush 

všechny recenze uživatele

Trhák to sice není, ale sociální experiment je to prvotřídní. Kam se hrabou Růžovky a podobné série, které žádný výstup nepřinášejí. Bylo moc zajímavé sledovat povahy a chování a porovnávat to pak s vlastními zkušenostmi třeba z online seznamek. Ve výsledku se mi zdá, že je jedno, jestli se lidi nejdřív vidí, nebo slyší; zamilovat se je možné a šance na úspěch/že to totálně vybouchne je úplně stejná. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Jeto nyní nejůspěšnějšírelity show na českém Netflixu A to díky pečlivé dramaturgie a autentičnosti. Během pár dní se z 15 mužů a žen rychle vydělí páry se silným emocionálním poutem. Nic za účast nedostanou. Jen lásku. Všichni jsou vybrání mladí a pohlední, finančně celkem zajištění. Tím že se lidé ne Navíc počáteční izolace a komunikace jen skrze hlas vynechává ze hry spoustu věcí od fyzického vzhledu po rasu a má zvláštní psychologický efekt. Lidé se v této poloviční anonymitě rychleji otevřou, v řádu dnů vznikají intenzivní pouta. A pak si všichni účastníci, kteří se takto zasnoubili, musí tváří v tvář říci, zda může být podobné pouto základem funkčního vztahu. Show odbourává rasové předsudky. Shlédl jsem jen jeden díl, kde se spároval běloch s černoškou. Ta byla celkem fajn , ale nedovedu si představit že by ho mohly odulé rty přitahovat. To nepoznal po hlase černošský přízvuk? ()

Toka 

všechny recenze uživatele

Love is Blind je samozřejmě maximálně řízená produkcí a ve své podstatě je to fake – a to i na poměry reality show. Premisa, kdy se lidé do sebe zamilují, aniž by se viděli, je sice krásná, ale pro jistotu tam produkce nastrčila objektivně pěkný účastníky. Drtivá většina z nich by se klidně mohla živit modelingem. A jeslti ještě jednou uslyším slovní spojení "emotional connection", tak ruším předplatný na Netflixu. ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele

Jessice je 34 a do budoucna plánuje tři děti, podle svých slov však ještě není úplně připravená na trvalý vztah. Tenhle pořad je moje guilty pleasure na Netflixu, koukáme na to u mě po večerech a často se nemůžeme přestat smát. Já mám tyhle “sociální experimenty“ docela rád, je to uhozené úplně ve všech směrech, špičkou ledovce je potom jak ti lidi utíkají od oltářů to je naprosto over the top. Prostě parta mladých debilních američanů co si hrají na lásku, vyjimku tvoří jen Lauren a Cameron, ti ničí úplně všechny stereotypy, jak vztahové tak rasové. Takže na večer ke zasmání je to ideální a rozhodně lepší než Too Hot to Handle, který naprosto nesnáším. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama