Reklama

Reklama

Obsahy(1)

40letá Giulia žije hektickým způsobem života ve stresujícím velkoměstě. Každý den se musí potýkat se svým novým nekompetentním šéfem, zkrachovalým sobeckým partnerem, jeho dospívajícím synem a nejlepší přítelkyní, která ji nikdy neposlouchá a neustále fantazíruje o nepředstavitelných milostných scénářích. Nemluvě o nesnesitelné váze, která vždy ukazuje stejnou hmotnost, přestože Giulia neustále drží dietu! Na pokraji nervového zhroucení se zoufalá žena rozhodne požádat o radu nekonvenčního životního kouče. Po vypití lektvaru, který jí předepíše, Giulia náhle nedokáže ovládat to, co říká. Všechno to ponížení a hněv, které v sobě drží už léta, jí náhle prýští z úst bez jakékoli kontroly, a s neuvěřitelně legračními následky. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zamrzli jsme v roce 2017?" Já jsem trošku zamrzl v minulým století, ale moje analogová duše si to celkem užila. Sice půlhodinovej stresovej rozjezd moc zábavy nepobral, ale upřímnej střed to docela rozjel a konec mě celkem příjemně překvapil. A celý mě to poučilo, takže už vím, že Ibiza je hlavní město Španělska, že fantastický kouření ke svatbě nevede a že zatím nebudu vyhledávat kastrující výtah. Oproti tomu rád bych se naučil poslat do prdele každýho, kterej si to zaslouží, avšak zatím mi to moc nejde. Ale já se snažím, Gringo. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* Ve svém žánru by se nemá za co stydět a určitě důstojně navazuje na italskou komediální tradici. I když si dokážu představit z tohoto tématu vytěžit mnohem víc, tak jsem se při ní dobře bavil. Je dobře zahraná a v příběhu je minimum trapností oproti běžně natáčenému standardu. Takže lepší průměr si zaslouží a pro chvíle oddechu je ta pravá, takže mírně nadhodnocuji, aby tady se svými momentálními 61% nezapadla mezi průměrným póvlem. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] - motto na závěr: někomu sebevědomí zbytečně bují a někdo k němu potřebuje dokopat. ()

Reklama

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Odpudivě uhoněný a uřvaný film o ženské, která nic nedělá pořádně a nic nezvládá pořádně. Pak se urve ze řetězu a chová se ještě hlasitěji a urputněji. Dopřeskakoval jsem cca do půlky a ani jedinkrát jsem nezaznamenal, že bych se usmál nebo pousmál nebo se mi aspoň pohly koutky. Prostě trapná, zcela nezábavná, uřvaná hovadina o nějaké ženské. (2%) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tuto komedii bych jako takovou hodnotil třemi kousky;přestože mě celkem slušně pobavila, nebyla to zase nějaká pecka, která by ve mně zanechala hluboký dojem, čtvrtou hvězdičku jsem ale přihodil za představitelku hlavní role, protože to Valentina Lodovini zahrála opravdu výborně, a tu frustraci jsem jí absolutně věřil. ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Jistěže Řekni to nahlas!, Cambio tutto!, je správná rada pro zakřiklou Římanku ve středním věku, na kterou si každý troufne, doma, v práci, v domě i na ulici, sousedé, kamarádky, partner i šéf. A to je celé. Napravená hrdinka, Diego Ayala a Guido Chiesa publiku zamávají a s pohledem na prosluněnou mořskou pláž a do světa uhánějící kabriolet se s ním rozloučí. P.S. To jsou řádky o chatrném příběhu, ne o filmu z něj. https://www.macguffin.cz/ ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama