Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 7 (2003) (série)


South Park je teplej (S07E08)

(epizoda)
  • USA South Park Is Gay

Obsahy(1)

Kvůli 'Queer Eye for the Straight Guy' zachvátí metrosexuální móda South Park. (TV Prima)

Recenze (6)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z tych najlepších epizóď ako svet a South Park zachvátila LGBT propaganda až taķ, že pán Garrison vysvetlil svetu že to uráža jeho vlastných ľudí, mužov zachváti metrosexualita a pravý lidé sa snažia ovládnuť svet...skvelý ironicky podtext. ()

Mangano 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krapet nudné a nicneříkající. Je vidět, že jsou společenská témata, o kterých tvůrci v obecné rovině nic nevědí a nemají k nim co zajímavého říci, ale přesto se do nich pouští, a to jen aby na danou problematiku ukázali světu svůj názor. I kdyby nějaká rádoby LGBTQIA+ propaganda existovala, jakože ne a je to jen výplod mysli brečících konzerv, že v televizi viděly homosexuála, tak komika založená na zesměšnění stereotypu o jakékoli menšině je neskutečně laciná a dementní. Pobaví to při jednom záběru na ospalého Mexičana opřeného o auto, ale založit na tom celou epizodu je jen lenost být kreativní a ve výsledku hrozná nuda. Tvůrci tak mimochodem skrze jiné mnohem povedenější díly pracující s nesmyslností stereotypu parodují sami sebe. Kapacita serií se dá určitě uměle naplňovat i jinak. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Písnička, která hraje v této epizodě, je „All Things“ od Widelife Feat. Simone Denny. (Duoscop)
  • Televízne seriály a relácie, ktoré vysiela fiktívna stanica HBC, boli v tomto prípade všetky skutočné. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama