Reklama

Reklama

Láska, svatba, zas a znova

  • Velká Británie Love Wedding Repeat (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V různých verzích stejného dne má Jack na svatbě svojí sestry plné ruce práce s protivnými hosty, neřízeným zmatkem a milostným románkem, který se teprve začíná klubat. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Niektoré situácie sú trápne. Ten pocit, keď vidíte strnulého herca, ako je mu samému divne, čo to má hrať. A vy sa hanbíte s ním. Ale zas na druhej strane niektoré dialógy naozaj vyšli. Najmä tie s Oliviou Munn. Aspoň herečky vybrali naozaj dobre a všeho druhu. Príbeh síce nijako neobohatí, ale čiastočne aj pobaví. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Budem celkom úprimný, ja som si "Love Wedding Repeat" úprimne užil. Myslím si, že išlo o komédiu nabitú dobrými fórmi a momentkami, na ktoré tak skoro nezabudnem. Možno by som si prial vidieť viac z ostatných alternatívnych možností, no na druhú stranu je pravda, že tie dve, ktorých sa dočkáme sú celkovo postačujúce. Sam Claflin ako hlavný hrdina je podľa mňa dobrý. A s Olivou Munn mali podľa mňa dobrú chémiu. Nemal som problém im to uveriť. Je síce pravda, že niektoré fóry idú trošku "by the book" kde je veľmi rýchlo zodpovedaná otázka "Čo zlé by sa mohlo prihodiť?" ... ale na druhú stranu je zaujímavé vidieť, že existuje možnosť ako to môže celé vlastne dopadnúť dobre a veci môžu skončiť pokojne a pre všetkých uspokojujúco. Žiadne hádky, žiadne zranenia, žiadne nešťastia, ani zamykanie do skrine a podobne. Nemôžem hovoriť za všetkých, no v prípade seba a svojej manželky poviem, že sme sa na filme skutočne smiali. Aj hoci som si pri niektorých scénkach hovoril, že to bolo trošku trápne, tak nie je veľa komédií, na ktorých by som sa úprimne smial počas sledovania. Pri väčšine sa buď pousmejem, alebo trošku zasmejem. Ale skutočný smiech je niečo iné. Takže v tomto film oceňujem. Mal romantickú atmosféru, mal dobrý humor, čo viac od neho môžem chcieť? Za seba hovorím, že ide o film hodný vášho času. Hodnotenie: A- ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neurážlivá britská romantická komedie, která se snaží být originální v tom, že si se scénářem dělá co chce. Občas třeba i pokroutí čas, aby změnila chod dějin. Tyhle scénáristické překruty sice zrovna úplně nemusím, ale zase na druhou stranu je pravda, že jsem se docela zasmál u klasického britského břitkého humoru. Třeba ten Skot v kiltu, ten byl tak krásně nekorektní, že by si mohl podat ruku klidně s Ricky Gervaisem. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to nedostal do ruky, někdo šikovnější (hlavně scénárista), takhle je tam hrozná spousta nevyužitých momentů a přitom se tady tvůrci mohli nakrásně vyřádit. Tu je však bohužel pár vtipných scén, ale jinak se to prostě míjí účinkem, což je velká škoda. Jinak herecky je to fajn a celkově to není úplně propadák, ale zklamání se člověk neubrání, slabé 3* ()

Beer11 

všechny recenze uživatele

Typická britská komedie ve které si říkáte, neviděl jsem už něco podobného?! A odpovědí je, že to má podobné rysy jako u filmové klasiky 4 SVATBY A JEDEN PÓHŘEB ⚰ 🙂. Začátek příběhu vypráví nějaká žena, která do příběhu svým hlasem a pohledem na věc zasáhne jen zřídka. Film hodně sází na dvě alternativy konce příběhu, který ovlivňuje pokaždé zasedací pořádek u stolu a jedna sklenička 🍸 s kapkami na spaní 😴.          Za mě pohodová komedie s nevšedními dialogy. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama