Reklama

Reklama

Zrozeni milovat

(seriál)
Trailer
USA, (2021–2022), 7 h 26 min (Minutáž: 25–30 min)

Předloha:

Alissa Nutting (kniha)

Hrají:

Cristin Milioti, Ray Romano, Noma Dumezweni, Augusto Aguilera, Raymond Lee, Billy Magnussen, Dan Bakkedahl, Brandon Morales, Ione Skye, Caleb Foote (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Hazel Greenová je po deseti letech vyčerpávajícího manželství s technologickým miliardářem na útěku. Záhy zjistí, že jí majetnický manžel implantoval do mozku sledovací zařízení, které ji na cestě k nezávislosti neustále monitoruje. (HBO Max)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (2)

Zrozeni milovat (2021) 

první díl vypadal slibně a zdálo se,že půjde o slušnou jednohubku v Black Mirror stylu.Jenže poté se to překlopí do nezáživného znovu sbližování otce a dcery,které narušuje její snaha zdrhnout od svého manžela (který je trochu magor a trochu vizionář ala Steve Jobs).A to bohužel moc zábavné není a i když jsou epizody krátké je to většinou jen nuda.Cristin Milloti dojem sice lehce vylepšuje,ale ne natolik aby se Made For Love dalo považovat za alespoň průměrný kousek...40% ()

Série 2 (2022) (S02) 

první série svůj potenciál nenaplnila jak ve sci-fi rovině, tak v té komediální a zbytečně se utápěla v řešení vztahů otce a dcery. Od toho druhá řada ve větší části upustila a jakkoliv je to pořád se spoustou výhrad a komediální rovina i tentokrát moc nefunguje, je druhá série lepší. Hazel je sice pořád stejná, pořád chce utéct od svého manžela a pořád se snaží o vztah s otcem, ale do popředí vystupuje sci-fi rovina, kde řeší nahrávání vědomí člověka atd a dostaví se i nějaké ty emoce...60% ()

Reklama

Reklama