foto

Lidia Porto

  • nar. 7.2.1963 (54 let)
    Barranquilla, Kolumbie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Praying for Rain
2015 Girl Missing
Matroš
2014 Los Lost Ones
Šéfové na zabití 2
2013 Divorce Texas Style
Když andělé zpívají
Scary Movie 5
2009 Extrakt
2006 Absurdistán
2005 Obhájce smrti (TV film)
1996 The Secret She Carried (TV film)
1995 Deadly Family Secrets (TV film)
She Fought Alone (TV film)

TV seriály

2016 Better Things (TV seriál)
Duke's Chorus (S01E07)
2015 Temný případ (TV seriál)
Západní kniha mrtvých (S02E01)
2014 Chop Shop (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
The Legend of Bonnie and Carl (S04E09)
Hope Springs Paternal (S04E08)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Úplně stejný (S01E12)
2012 G.C.B. (TV seriál)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Umění dohody (S03E13)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
1995 Ulice Lareda (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace