Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šílená a občas i trochu trapná hororová komedie z nemocnice, kde započne honba za ledvinou. Z herců potěší Angela Bettis, kterou všichni známe z hororu the Woman a v menší roli i David Arquette z Vřískotu, ten zbytek je tak trochu do počtu. Vtipných scén je bohužel málo, nejvíce mě bavil vtipný policista a těch pár krvavých záběrů z míry dnes taky nikoho nevyvede. Není to žádná sláva, ale zhlédnout se to dá. Příběh**, Akce>Ne, Humor**, Násilí***, Zábavnost***, Hudba**, Vizuál**, Atmosféra*, Napětí**. 4/10. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! ---Môžu obsahovať stopové prvky SPOILEROV---Sestra na nočnej zmene sa pokúša získať obličku pre svoju drogovo závislú sestru ktorá ju musí zohnať pre obchodníka s orgánmi...netuším ktoré prvky filmu mali byť vtipné ale opäť svetlo sveta uzrel príbeh ktorý by pod taktovkou dobrého režiséra mohol zaujať. Takto je to ako spomína užívateľ Arsenal83 asi najzbytočnejší film ktorý bol v priebehu roka natočený...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra. ()

Reklama

Miseet 

všechny recenze uživatele

No tak toto. Nudná vykrádačka orgánů z nemocničního prostředí. Ententýky, dvě ledviny, jedna ti stačí, jednu ti vezmu. A tobě vezmu močák, protože prostě nevím, kde je ledvina. Pořádně zde nefunguje horor, ani komedie, všechno je jen polovičaté. Jediný plusový bod za David Arquetta, který zde hraje, ale prostě netuším proč....??? Také to mělo celkem přijatelnou stopáž. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Je super, že jsem se dozvěděl až z netu, že šlo o komedii. Z filmu jako takového jsem to jaksi nepoznal. Zasmál jsem se tuším jen jednou. Bylo to sice takové veselejší se zajímavým zvukovým pozadím, ale že bych se nějak bavil, to tedy rozhodně ne. Jde o nudný film, kde snad jen poslední dvacet minut má břink. Jenže to už asi každá divák sladce spinká.         10 %   ()

Aceboris odpad!

všechny recenze uživatele

Mám taký pocit , že pokiaľ si v dnešnej dobe nepustil overenú klasiku tak permanentne nárazim na nejakú totálnu sprostosť, ako v tomto prípade. Blba blondína, ktorá robí dealera orgánov vo svojej neskutočnej sprostosti stratí obličky pre dôležitého klienta , ktorý na je čaká a má len niekoľko hodín na to aby svoj omyl napravila . Celý tento film je blbosť , ale neskutočná , korunovaná .. Nestojí za pozretie a čas strávený pred telkou. Za mňa bezkonkurenčný odpad . ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama