Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Cestující a posádka na palubě uneseného nočního letu se snaží předehnat slunce, zatímco svět pod nimi se utápí v chaosu způsobeném tajemnou vesmírnou událostí. (Netflix)

Recenze (49)

tron 

všechny recenze uživatele

Veľmi fajn, ale zázrak to nie je. Taký mix Lost a Langolierov od Kinga. Kladne hodnotím rozumný počet epizód a ich minutáž, vďaka čomu celý seriál disponuje svižným tempom, ktoré rýchlo a príjemne ubieha. Plusom je i typovo presný kasting. Postavy sú spracované dobre a uveriteľne, ale je pravdou, že práve v tom, že jednajú realisticky, vidím aj menší problém a to je ten, že len málokto je tu vyložene dobrý/zlý a ak si niekoho obľúbite, spravidla v druhej scéne urobí niečo uveriteľné, ale zároveň odsúdeniahodné. Čiže nie je príliš komu fandiť, čo je „trochu“ problém. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

50% - zajímavý seriál, ale tolik škaredých herců....ani jedna sympatická postava a přitom jsem v Belgii byl a tolik sympatických lidí jsem nikde neviděl. Kdyby to byl holandský seriál, tak to beru, tam je zrůda za zrůdou. Je to škoda, protože nikomu nefandím a je mi jedno, kdo chcípne. Já tedy nevím, já už bych 2. sérii nepotřeboval. Vidím to jako ukončené. Ale na webu píší, že pokud bude mít seriál zisk a bude zájem u diváků, pak 2.řada bude v roce 2022 na Netflix. ()

Reklama

nemer 

všechny recenze uživatele

Má to atmosféru a jako kulisa ke cvičení mi seriál skvěle posloužil. Postavy nejsou tak hrozné, jak zaznívá v řadě komentářů. Jen to nejsou klasické hollywoodské krasavice a hezouni, ale to u tohoto béčkového žánru vůbec nevadí, navíc právě z tohoto důvodu protagonisté působí realističtěji. Je vidět, jak jsou lidi Hollywoodem zblblí. V ČR na ulici potkáte občas mnohem horší zjevy. Tři a půl * ()

Marcas 

všechny recenze uživatele

Fantastická myšlenka a nápad jsou sraženy na kolena neschopností tvůrců proměnit tuto příležitost v parádní seriál. Proč? Protože je to neauntetické, nereálné a to i přesto, že já jsem vůči těmto věcem celkem tolerantní. Tady to ale do očí bije až příliš. *SPOILER* S prominutím, ještě jsem neviděl Airbus A320, který by letěl z Vancouveru nejdříve jakože na Havaj, kde ale nepřistane, takže změní kurz, následně přeletí celý Pacifik, pokračuje přes Rusko a přistane v Bruselu. Sorry, to je blbost, která nejde jen tak přehlédnout s odůvodněním, že je to ve prospěch děje. Ne, opravdu není. Naopak tyhle skutečnosti, kterých zde bylo více, příběh kazí a sráží na kolena. A jak jsem psal na začátku, není to chyba příběhu, který by byl v rukou schopnějších lidí určitě daleko zajímavější, ale je to chyba tvůrců, u kterých mi přišlo, že si o letectví předem nezjistili vůbec nic. ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

IDEÁLNÍ BINGE WATCHING Je až k neuvěření, jak dokáže seriál držet tempo. Vždy když je náznak nelogičnosti nebo očekávaného vývoje, děj okamžitě logicky vše vysvětlí. Nečekejte žádné smart twisty, vše se snaží přes jemně naivní herecké výkony držet logiku. Mínusové body za casting. Napětí 💯 to musíte dát v kuse! 3,9* ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Když se Sylvie (Pauline Etienne) líbá na posteli s Jakubem (Ksawery Szlenkier), v jednom střihu má rukávy vytažené, takže nemá vidět ruce.Vv dalším záběru však má rukávy stažené. (willy1)
  • První belgický seriál, který produkoval Netflix. (Delock)
  • 1. července 2020 Netflix oznámil 2. sérii. (Delock)

Reklama

Reklama