Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Dolby.130 

všechny recenze uživatele

Seriál Ted Laaso ma celkom prekvapil. Som menší fanúšik futbalu aj keď som veľmi veľa športových filmov nevidel, tento seriál som si celkom vychutnal. Príjemné a sympatické obsadenie postáv, dobrý humor, ktorý fungoval ale nie vždy. Niektoré časti boli skvelé iné menej, ale všetko bolo inak dobré. Páčili sa mi tréningy a pohľad do šatni pre alebo po zápase, tak trochu nám ukázali ako to môže vyzerať počas zápasu z pohľadu tímu, aj keď sa jedná len o komédiu boli tam silné momenty. Ted Lasso ukázal, že sa nehodlá vzdať, má svoje metódy ako učiť hráčov, ako ich motivovať a aj keď sa im nedarí stále drží morálku týmu hore. Verím, že druhá séria si udrží kvalitu prvej a, že to nebude nejaký prúser. Hodnotím 4*. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Just Belive. Väčšina mojich rozhovorov o súčasnej tvorbe má skôr nihilistický a cynický podtón. Nepáči sa mi veľmi, ako sa pristupuje k príbehom, postavám a ako aj vysokorozpočtové filmy a seriály skĺzavajú do scenáristickej šedi. Ted Lasso je možno sofistikovaným klišé, so starosvetskými postavami a naivným pohľadom na svet, kde skôr za rohom nájdete pochopenie a happyend, ako skutočnú realitu, ALE v tejto dobe a v tomto období, kedy realita naozaj bolí a kedy sa skutočné hodnoty tak trochu vytrácajú, je v tomto smere Ted Lasso takým milým úsmevným pripomenutím, že ľudskosť je ešte stále cool a má všemožné atribúty na to aby dojala, rozosmiala a trošku uľavila utrápenej mysli. Jeden z tých seriálov, ktorých originalita tkvie v tom, že postavy v seriály pochopíme, spoznáme a budeme im držať palce. A dakedy stačí k príjemne stráveným večerom len to. Sudeikis a Temple fantastický. 1.séria 85% ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.série: Sport nemusím a už vůbec ne fotbal. Když vidím nějakého uřvaného agresivního fanouška, jak dělá kravál, nebo rozmazleného simulanta povalujícího se na trávníku, je mi zle. Tento seriál jsem si pustil a čekal jsem, že nedokoukám díl. Mýlil jsem se. Tohle není o pitomém fotbalu, tohle je jemná a hodně příjemná sonda do duše, na kterou se dobře dívalo. Ano, pár dílů uprostřed bylo slabších, ale v průměru to byl dobrý divácký zážitek a další sérii, jestli bude, určitě zkusím. (52%) ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslela, že to bude takový USA Slavoj Vyšehrad nebo Lajna. No nebyl, ale ten příklon k britskému humoru tam byl cítit. Bylo to hodně suché a místy i dost husté. Když to začalo jít do dojákových sraček, tak jsem chtěla utéct, ale ejhle! Dokázali z toho vybruslit a nakonec jsem z tohoto seroše vlastně nadšená i s těmi sladkobolnými scénami, které se mi vlastně líbily. Ve finále jsem se přistihla jak jim fandím skoro jako by to byl BANÍK PIČO! Herecké výkony jsou sqělé a scénář taky. Těším se na dvojku. Za mě 85% ()

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja som do Teda nastupoval ako do jednoduchej komédii a bol som nakoniec prekvapený, čo v závere z toho vyšlo. Výborný humor vyvažuje parádne vybalancovaná dráma, skvelé herecké výkony a super scenár. Na lopatky ma položila Juno Temple svojou rolou. Mne to padlo ako riť na šerbel! Parádna oddychovka na každý level nálady. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (22)

  • Roy Kent (Brett Goldstein) v čase 20:20 vytrhne lavičku, avšak o chvíli poté v čase 20:40 je lavička zase zpátky. (Pito126)

Reklama

Reklama