Reklama

Reklama

Blafuj jako Beckham

  • USA Bend It Like Beckham (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když je vám osmnáct, milujete Beckhama a umíte to s míčem tak dobře jako on, patří vám celý svět. Ale to je omyl! Pokud se totiž jmenujete Jess, je vám sice osmnáct, ale jste dívka, a navíc Indka - zapomeňte na to! Myslíte, že by vás vaši příbuzní, jejichž jediným cílem je najít pro vás vhodného ženicha, nechali hrát takovou mužskou hru, jakou je fotbal? Tím spíš, kdybyste tak mohla překazit sestřiny vyhlídky na dobrý a vhodný sňatek! Jess ale jednoho dne potká stejně starou Jules, která hledá nové talenty pro dívčí fotbalové družstvo. Jules má o své budoucnosti jasno. Chce se dostat do Spojených států, kde je dívčí fotbal respektován a kde se může stát profesionální hráčkou. Jess a Jules velmi rychle sblíží společná vášeň pro fotbal, oběma se na hřišti velmi daří. Problémy nastanou, když se obě zamilují do svého trenéra a Jessini rodiče zjistí, že jim dcera něco tají (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Jako komedie mně osobně tenhle film příliš nefungoval (v žánru etnických komedií je pro mě nedostižná Moje tlustá řecká svatba), okouzlení Beckhamem zrovna neprožívám, spíše mě odrazuje a odpuzuje jakožto podprahová mediální hvězda, která na vás útočí ze všech stran, ale zajímavé bylo dějové zasazení do indické komunity žijící v Londýně a nebollywoodský příběh náctileté dívky milující fotbal a snažící se v něm dokonce prorazit. Může být ještě nějaký větší symbol ženské a etnické emancipace? ()

daEmoNickY odpad!

všechny recenze uživatele

Neni to komedie. Neni to tragedie. Nic zajimaveho se tam neresi, ani se tam nic zajimave neresi. ... KAZICE! SPOILERY Nekolikrat pouzita neprijemna nahoda http://cs.wikipedia.org/wiki/Deus_ex_machina (Coze? Keira hraje fotbal? Keira miluje trenera? Indka si vyvkrla nohu? ... ) jako facka od nevestky ... Jsou totiz i nahody "obycejne", ktere se stavaji v kazdem filmu. Tady jsou bleskem z cisteho nebe co sjizdi po hromosvodu a skvari moje koule. Dostavam tik a mackam [ posun vpred ]. ()

Reklama

numi 

všechny recenze uživatele

Nic není nemožné. Stačí si zatím jít hlava nehlava, rodina nerodina, kultura nekultura a dokážete to. Tak asi o tom je tahle křehká komedie. Nic víc, ale ani nic míň. Sympatická ústřední dívčí dvojka se bude míhat po hřišti i mimo něj s ladností Davida Beckhama a ono to skřípe, vrže, ale prostě se to neustále hýbe až do finále. Hvězdička dolů za to, že si brankářka stoupne za postavenou zeď. Vždyť je to film z kolébky kopané... [listopad 2005] ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Existuje veľká hŕstka anglických komédií, ktoré mi sadnú perfektne, ale táto sa k nim ani zďaleka nepriblížila. Futbal mám rád a ani ten ženský neodsudzujem. Komédie priam milujem, ale toto malo od všetkého ďaleko. Všetko priehľadné, nesmierne rozťahané a ani sa nepamätám, kedy som sa tak tešil na záver filmu. Jedna hviezda je za príjemnú hudbu, ale inak to bolo čistý celulo-odpad! 20%. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Begmen, jak mu říká můj táta, působí již léta spíše jako reklamní panák, než čutálista. I zde ho užili k nalákání veřejnosti, ovšem za tento werbung nedostal nejspíše ani vorla. A dobře mu tak! Stejně by to zase utratil za kluky a za kabelky. Naháněná merun je dobrý byznys, o tom není sporu. Proč jej tedy nepřenést i na pohlaví, které je natolik slabší, až se schovalo dovnitř do těla? A propojme to s ideou multikulturalismu, to bude hit jako kráva! Dohodnuto, učiněno...pusťte k tomu dcerku pouze v tom případě, že z ní chcete mít křivonohou simulantku, která si smrká do rukávu. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (17)

  • Herečky trénoval Simon Clifford - majiteľ brazílskej futbalovej školy. (rador)
  • Zpočátku byl Jonathan Rhys Meyers kvůli filmu v rozpacích. Odmítl komukoliv říct, že ve filmu je, ale jeho bratr mu posléze řekl, aby se toho neobával a do filmu šel, protože film bude určitě hit a všem se bude líbit. (Lauralex)

Reklama

Reklama