Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sebestředná tanečnice, která v konkurzu na Broadway pokazila, co se dalo, se neochotně vrací domů a souhlasí, že připraví skupinku mladých outsiderek na velkou soutěž. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (45)

fraktal 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání z Netflixu - který je mou srdcovkou právě protože (_obvykle_) je výrazně jiný než HBO). Tohle už ale svým 100% cliché, 0% funn, 0% suprise & 0% real ale nebylo ani Hallmark family "friendly", tohle byla Disney omalovánka pro děti (a ještě jen a výhradně holčičky). Pokud by se toto líbilo mé dceři, poznal bych, že mne už pánbůh opravdu nenávidí... :( ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna příznivcem romantických komedií, ale když je k tomu přidán taneční prvek, tak mi tento žánr vyloženě nevadí a dokážu si ho i užít. Feel the Beat je právě tou příjemnější verzí, která je místy vtipná a nijak protivná. Velký plusem je hlavně nádherná Sofia Carson (musím uznat, že Netflix má dobrou ruku na mladé herečky). Kdyby si tvůrci odpustili tisíckrát použité téma - teď je zradím a odejdu, abych si to v další minutě rozmyslela a vrátila se - tak bych byl ještě spojenější. ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem viděl pár tanečních filmů, bylo to v jiné době a člověk se na to jinak díval. Tento film není nic nového, naprosto předvídatelná linka, ale přece je tu něco nového. Je to o malých dětech a to dává této záležitosti jiný ráz. I když film cílí na jinou věkovou kategorii, tak neurazí, dá se párkrát u něj zasmát, a když nechcete každý den drtit mexické kartely, dá se i takto vypláchnout hlava. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Ano, 100x obehrané taneční schéma. A přesto se na to dá dívat. Poprvé je dobré, když i ze zdánlivě nemožných dětí se někdo snaží dostat výkon. A to dokonce tvrdou disciplínou. Jinak děti jen koukají do mobilů, počítačů a ipadů. Sebestředná tanečnice musí být sebestředná, protože jinak by to nedotáhla nikam, otázkou je, zda má být také neurvalá a to je rozdíl. Neurvalost není vítaná. Hlavní hrdinka (Sofia Carson) tu roli zvládne a je radost se na ni dívat. Ale ty slepené hrnce staré lásky jsou fakt otřesné a hlavní nápadník s tím pokřiveným úsměvem je špatně vybraný herec. Tady film dostal ránu děsivou. A ten asijský "hodný podnikatel"... tohle je scifi, s takovým se nikdy nepotkáte, protože takoví neexistují. Pokud to byla reklama, pak hloupá. Hvězda za dětské role, hvězda za hlavní hrdinku a hvězda za úsilí filmařů ukázat dětem, že se tréninkem a tvrdou prací dá docílit úspěchu. Ale ruce se mi u toho udílení trochu klepou... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ďalší tuctový film z dielne Netlfixu, kde po desiatich minútach viete všetko. Strašne vypočítateľný film na úrovni klišovitých Disney snímok. S. Carson stále má famóznu postavu, ale z hereckej stránky je to podpriemer. P.S.: „Čo tu hľadáš?“ „Musela sa vrátiť, pretože som chorý.“ „Pre Boha, nevedel som, že si chorý!“ „Doteraz ani ja nie...“ Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Reklama

Reklama