Reklama

Reklama

Zac Efron nohama na Zemi

(seriál)
  • Česko Zac Efron: Nohama na Zemi (více)
Trailer
USA, (2020–2022), 10 h 30 min (Minutáž: 34–47 min)

Hrají:

Zac Efron (průvodce), Anna Kendrick

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Herec Zac Efron cestuje po světě a hledá zdravá a udržitelná řešení pro život na zemi. Zajímá ho, jak zkrotit přírodní síly a využít je k získání energie. Vypravte se spolu s ním na Island, do Londýna či na Sardinii... Zac Efron vyráží do světa, aby odhalil tajemství pevného zdraví, dlouhého života i ochrany přírody a jde na to (eko)logicky! Přitom zažívá pořádnou dávku vzrušení a extrémního dobrodružství. Vzrušující seriál Zac Efron: Nohama na Zemi je zčásti cestopis a částečně příběh o boji za ekologii. Je to zároveň pořad o poznávání vlastního nitra a kulturního dědictví s hollywoodskou hvězdou v hlavní roli. Zac Efron zjišťuje, jak se žije, pije, hraje, modlí a miluje v různých koutech světa, a v některých extrémních případech dokonce i to, jak se bojuje o přežití. Díky napínavému a objevnému osmidílnému seriálu Nohama na Zemi se podíváme na Kostariku, kde se dá naprosto luxusním způsobem žít mimo systém, na Island 100% poháněný obnovitelnými energiemi nebo třeba do peruánské Limy, kde se Zac dozví, co je to bio pirátství. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

e_Fox 

všechny recenze uživatele

Zac Efron je zde spíše komickou postavičkou, ale má za úkol svou tváří přitáhnout k seriálu více diváků, pokud se mu to povedlo je to jen dobře, protože témata a místa, která objevuje s kolegou jsou úžasná. Takovýto typ pořadu by měl běžet v hlavním vysílacím čase na všech TV každý den. Mnoho zajímavých informací a hodně osvěty. I přes reklamu na Visu a občasnou trapnost Zaca, dávám 5*, protože to opravdu stojí za shlédnutí. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

1. série Tenhle cestopis/dokument mě příjemně překvapil. Čekal jsem od něj něco bez přidané hodnoty, jen tak na zabití času. Místo toho jsem dostal něco, co otevírá oči a snaží se přimět k přemýšlení. Na rozdíl od jiných "zelených" dokumentů to však divákovi netlačí přes sílu a spíše představuje, že existují i jiné cesty než ty, kterými se většina společnosti vydává. A to všechno je doplněno skvělými záběry daných míst. Darin a Zac to pojali opravdu dobře a poutavě. Bylo vidět, že dělají něco, co je oslovuje, takže sledování stojí za to. 2. série Zatímco první série se pohybovala po celém světě, tak druhá se zaměřuje na Austrálii a postupně představuje různé oblasti a zajímavosti. Chvilku mi trvalo než jsem si na to zvykl, ale nakonec to stálo za to. Baví mě to sledovat a určitě je ještě kam pokračovat. ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí dokumentu o životě Jordana jsem fakt nečekal, že mne dokáže ještě nějaký jiný dokumentární projekt tak rozebrat. A to s Efronem v hlavní roli. Doposud jsem na něj pohlížel jako na frajírka, kterého sledují miliony fanynek, ale hleďme, nějak se nám vyloupl. Skutečně zajímavý dokument o tom, jak lidé ničí planetu a jak i přesto má co nabídnout. Zajímavé teorie, potraviny, rostliny, projekty... je toho kvanta. Kromě toho tu máme i hlavní dvojku, která se škádlí a je s nimi legrace. A poslední díl, osobní dopad, to jsem nečekal a ten mě dorazil. Někdy si to pustím klidně znovu. Je to pozitivní, zajímavé, poučné, ale zároveň smutné a tragické... ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Hrozně milý překvapení. Startuje to jako obligátní save the planet cestopis, ve kterým je taky koutek osobního zdraví a gastronomie. Od třetího dílu je ale mnohem osobnější díky Efronovým přiznáním z únavy Hollywoodem a posléze dojde i k osobní tragédii, která tomu dá dost razantní emocionální tečku. ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Může být cestovatelský dokument k hranicím civilizace otravný? Zack Efron dokázal, že může. Většina jeho dialogů totiž zní: Wow, oops, perfect, super, OMG, atd. Jako sonda do života hollywoodského povaleče, který se dojímá nad čímkoliv, co leží za hranicemi Beverly Hills, určitě film uspěje. Pokud chcete vidět cestování skutečných dobrodruhů, kteří se nepodělají z procházky džunglí, musíte jinam. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama