Reklama

Reklama

Klokan Joey

Obsahy(1)

Billy McGregor žije na ranči v divokém australském vnitrozemí společně se svou milující matkou a spoustou skvělých zvířecích přátel, mezi něž patří také klokaní mládě „Joey“. Když jsou Joyeho klokaní rodiče uneseni pytláky, Billy je přesvědčen, že musí za každou cenu udělat vše proto, aby dal jeho rodinu zase dohromady. Společně se svou kamarádkou nastoupí do vlaku a vydá se na cestu do velkého města, kde je čekají fantastická dobrodružství a spousta nových kamarádů. Když však zjistí, že Joeyho rodiče jsou v nebezpečí života, vymyslí odvážný plán na jejich záchranu... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (11)

mezonek odpad!

všechny recenze uživatele

Možná by se mi to líbilo když bych byl ještě dítě. Ale dneska se mi to líbit nemůže, protože přemýšlím racionálně a můj náhled na věci se změnil. Mám se dívat na film, kde se nějaký chorobně dětinský (až zoofilní :D) kluk snaží zachránit skupinu přemnožených zvířat, které je třeba střílet, protože by jinak sežrali všechny obyvatele zaživa, a při dosahování svého cíle porušuje zákon (nepovelené vniknutí a tak)? Nebo jak se mám dívat dál když zachrání dva mravence, kteří se spolu nuceně perou (taky pěkná blbost), a ještě jim říká, že jsou jeho kamarádi? Mimoto film není vůbec vtipný, je spíš trapný a určený výhradně pro malé infantilní děcka bez vkusu, které jsou příznivci greenpeace. Kdo to dokouká do konce, je mistr ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Pane, kdy jede vlak do Sydney ??" - "V jednu ?? A proč nejede o půlnoci ??" - "No, protože jede v jednu !!" - "A není to půlnoční expres ?? Proč nejede o půlnoci ??" - "Chlapče, pracuju tady třicet let a ještě jsem na to nepřišel.." Ačkoli v jednotlivostech Joey rozhodně neplatí za vyloženou šmíru a v jistém smyslu je skutečně i velmi zábavný, coby v důsledku nefunkční hybridní žánrový celek i jako dětský film bohužel naprosto selhává, když pouze ždímá motiv živého klokana, který zjevně dle názoru protinožců malého diváka dostatečně uspokojí.. Joey totiž sice jako špatný dětský film vyloženě neuráží inteligenci dětského diváka, jako tomu většinou bývá, on jen zkrátka nedokáže být dětský, debutující Stuart Beattie už zde paradoxně naznačuje, že jednoduše je velmi šikovný scénárista, když většinu těch inteligentních vtípků a odkazů s tím taxikářovým číslem na čele prostě nemohou pochopit ani rozpoznat.. A tak nakonec přímočarý režisér Ian Barry, který se zmůže jen na otravně doslovné moralizování, infantiní blbnutí a příšerné karikování většiny dospělých postav, veškerý potenciál trestuhodně promrhá.. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Rodinný film z Austrálie. Hm, aké zvieratko tak v ňom asi môže vystupovať, že? Vhodná vata na vyplnenie hluchých víkendových dopoludní. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama