Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý student práv Martin začíná pracovat jako noční hlídač v márnici, aby si trochu přilepšil při studiu. Avšak poté, co jsou sem postupně dovážena mrtvá těla prostitutek, které zabíjí bezcitný sériový vrah, se začínají dít v márnici divné věci. (Chatterer)

Recenze (65)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý ma fakt bavil, a pritom som to ani nečakala. Hororové bolo asi len miesto, kde Martin pracoval. Ja ani za všetky peniaze sveta by som ten džob nezobrala. Miestami napínavé, miestami ohromne vtipné, zaujímavý príbeh, skvelý Jens v podaní Kima, mladé ucho Nikolaj a Sofie asi ani netušila, že o pár rokov dostane v inom filme nečakanú ranu medzi oči od skvelého dánskeho herca. A záver? ... nemal chybu. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Vrcholom filmu je pre mňa nehororová scéna v kaviarni. Dialógy, herci .. prvotriedna prácička a do toho fajnové zimomriavky, jak keby len tak medzi rečou. Proste život pár postáv a pripletie sa medzi ne horor. Teda vrah.. Bornedal je vynikajúci režisér, spravil z priemernej látky, nadpriemerný film a ja som sa bavil na silné štyri hviezdy a ani trochu mi neprekážalo, že už som videl remake a vedel som ako to skončí . ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zpočátku poměrně rozvleklé a typicky evropsky podivné co se chování hrdinů týče, v závěru je to ale nervák jak prase. K tomu ještě jedno z nejatmosféričtějších filmových nemocničních zařízení. Takže rozhodně silnej nadprůměr. Horror movie of the year ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Dobře, tu žánrovou hloupost a prostoduchost film kompenzuje sebe-uvědomělou ironií a okatými komentáři poplatnosti schématům. Rozvleklé tempo však těch několik solidně vystavěných hororových scén kompenzovat moc nedokáže. Celé je to strašně křečovité - herecky i scénicky a mimo márnici tomu chybí atmosféra. Že jsem vraha nepoznal v té minutě, kdy se objevil v záběru, přičítám spíš noční lobotomii než chytrosti Bornedala. Dílčí věci mě na to bavily, celek mrtvolný a páchnoucí dezinfekcí. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu je škoda že jako první jsem viděl remake, kterej byl parádní ale u tohohle jsem věděl co bude dál. Prostě všechno. Tohle je totiž totální kopie prakticky beze změny. Jen ta atmosféra je tady o něco větší. Což je fajn. A Waldau je sympatickej chlapík. Každopádně celej komentář k remaku bych mohl zkopírovat a hodit sem, vyšlo by to nastejno. Dobré to je. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama