foto

Stig Hoffmeyer

  • nar. 27.5.1940 (76 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 O kuřatech a lidech
2014 Když zvířata sní
Sundays
1864 (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2012 Zločin III (TV seriál)
2010 Lepší svět
Milí lidé
2008 Max Manus
Muumi ja vaarallinen juhannus
2006 Jednou budem dál
Lotto
Nynne (TV seriál)
2004 Pohádky Hanse Christiana Andersena (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
Jungledyret Hugo (TV seriál)
Tvilling
2002 At kende sandheden
Hjerteafdelingen (TV seriál)
Nikolaj og Julie (TV seriál)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)
Postkort fra Mars
2000 Hotellet (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)
1999 Misery Harbour
Morten Korch - Ved stillebækken (TV seriál)
1997 Drengen i himlen
Skat det er din tur
Strisser på Samsø (TV seriál)
Tifanfaya
Wolfgang
1996 Balladen om Holger Danske
Renters rente (TV seriál)
1995 Kun en pige
Poslední hodina
Sort hjerte
1994 Frihetens skugga (TV seriál)
Mein Kampf (TV film)
Nattevagten
1993 Den russiske sangerinde
Det forsømte forår
Smukke dreng
1992 Det skaldede spøgelse
Gøngehøvdingen (TV seriál)
Kald mig Liva (TV seriál)
Sofie
1991 Landsbyen (TV seriál)
1990 Lad isbjørnene danse
Manden der ville være skyldig
1986 Kedsomhedens gåde
Take It Easy
1985 Hodža z Pjortu
Livet er en god grund (TV film)
1983 Der er et yndigt land
Forræderne
1975 Bejleren - en jydsk røverhistorie
1971 Morfar i parken (TV film)
1970 Vinderen (TV film)
1968 Det var en lørdag aften
Sådan er de alle
1967 Jeg er sgu min egen

Dokumentární

2013 Ishavets Kæmpe

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace