Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel se s rodinou nastěhuje do domu, který chce postupně opravit. Náhlá tragédie a volání o pomoc z onoho světa ho ale přinutí vyhledat odborníka na paranormální jevy. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (178)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Voces alebo po česky vocas je prekvapujúcim hororom, ktorý si skvele plní svoju základnú úlohu, a to dobre vystrašiť, hoci povedal by som, že len miestami, nie permanentne. Napriek tomu, že tu máme opäť strašidelný dom, v ktorom počuť hlasy, čiže pomerne otrepané klišé, ale natočené svojim originálnym spôsobom. Máme tu tiež pár podarených ľakačiek a všetko sa pekne vyhrotí na záver. Celé je to obalené do takého mysteriózna, čo je zas na úkor tej strašidelnej stránky. Chválim výbornú prácu s kamerou, niekedy radšej nechcete ani pozerať, lebo neviete čo vyskočí. Záverečné rozuzlenie zvyšuje u mňa celkové hodnotenie na kvalitný nadpriemer. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Taková hezká bubu báchorka o jednom sklepě, kde se to mouchami jenom hemží. A taky se tu věší mamka, ustřeluje hlavu taťka a topí děcko. Solidní španělská atmosférická duchařina, která místy vyvolá hezké mravenčení v zádech. Jen ti herci jsou všichni tak nějak nevýrazní a vůbec mě do svých rolí nevtáhli. 65% ()

Reklama

dom156 

všechny recenze uživatele

Netflix poslední dobou překvapuje výstupem ze zažitých dějových klišé a předloh. Zde jsem měl možnost vidět velmi, ale velmi průměrný horor, který je čitelný a nic moc se v něm neděje. Nicméně konec přinesl velmi nečekaný nejen jeden nýbrž několik zvratů, které mě vytrhly z letargie a zaujaly mojí pozornost. I díky závěru se film v hodnocení dostane do plusových hodnot a je hoden mého doporučení. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Další povedený tip na Netflixu. Španělé horory umí. Velmi dobře umí. Navíc se s ničím nepářou a krom toho, že jdou hned na věc, tak to dělají i brutálními způsoby. Rodinná tragédie a dům plný děsuplných záhad. Jasně, něco je snáze předvídatelné, ale neřekl bych, že všechny zvraty čekáte. Herecky je to zahrané velmi kvalitně a atmosféra je skvělá. Děsivosti neubírá ani dům, ani hlavní monstrum a najdou se i lekací pasáže. Za mě skutečně dobré. Dalo vzpomenout na Wanovo Insidious (2010). Finále je pak jaksepatří drsné a hororové. [Viděno v originálním znění] (70 %) ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Úplně dokonalé to není, ale španělé opět dokázali, že dokážou i z otřepaného tématu vytřískat co nejvíc. I když se jim nepodařilo mě vyděsit, našlo se pár scén, které mě překvapily a poslední půlhodinku docela slušně přituhovalo. Masky jsou zdařilé, finální scéna překavapující...je to zkrátka někde mezi 3 a 4 hvězdama a v tomhle případě rád zaokrouhlím nahoru. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Harapes)
  • Když uslyší German (Ramón Barea) při zkoumáni Danielova (Rodolfo Sancho) domu hlasy, tak se rozhodne jít po schodech do patra. V následujícím střihu je ale o několik schodů výš. (Duoscop)

Reklama

Reklama