foto

Rodolfo Sancho

  • nar. 14.1.1975 (46 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hlasy
2019 De sable et de feu
El secreto de Ibosim
2016 La corona partida
2013 Nornas, Las
2011 Nemají pokoj svévolníci
2010 Valdemarův odkaz
Valdemarův odkaz - Přízrak z minulosti
2007 Hvězdná louka
2006 Bicicleta, La
Noc slunečnic
Películas para no dormir: La habitación del niño (TV film)
2005 Cuba libre
Llaves de la independencia, Las
2003 Pacto de brujas
2002 Mucha Sangre
2000 Společenství
1999 Muertos de risa
1998 La mirada del otro
1996 Cachito
Taxi
1985 Huella del crimen: Jarabo, La (TV film)

TV seriály

2021 Los herederos de la tierra (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2020 Ministerstvo času (TV seriál)
Días de futuro pasado (S04E08)
Pretérito imperfecto (S04E07)
Deshaciendo el tiempo (S04E05)
další epizody (7)
2016 Mar de plástico (TV seriál)
¿Quién mató a Marta? (S02E13)
Cristina (S02E12)
Cazado (S02E11)
další epizody (13)
Ministerstvo času (TV seriál)
Cambio de tiempo (S02E13)
Hasta que el tiempo nos separe (S02E12)
Tiempo de lo oculto (S02E11)
další epizody (9)
2015 Mar de plástico (TV seriál)
La caza del hombre (S01E13)
Se cierra el círculo (S01E12)
Boris E. (S01E11)
další epizody (13)
Ministerstvo času (TV seriál)
La leyenda del tiempo (S01E08)
Tiempo de venganza (S01E07)
Tiempo de pícaros (S01E06)
další epizody (8)
2014 Isabel (TV seriál)
La muerte de Isabel (S03E13)
¿Conservarán el legado de Isabel? (S03E12)
La llamaban Juana la loca (S03E11)
další epizody (13)
2013 Isabel (TV seriál)
Lo que no supiste defender como hombre (S02E13)
El último reino en Granada (S02E12)
Abolengo (S02E11)
další epizody (13)
2012 Historias robadas (TV seriál)
Isabel (TV seriál)
La nueva reina (S01E13)
Elecciones (S01E12)
El principio del fin (S01E11)
další epizody (13)
2011 14 de abril. La República (TV seriál)
2010 V zajetí vášně (TV seriál)
La Señora (TV seriál)
El secreto mejor guardado (S03E09)
Caso pendiente (S03E08)
La cruda realidad (S03E07)
2009 La Señora (TV seriál)
Apuestas (S03E06)
Sueños rotos (S03E05)
Prometeo (S03E04)
další epizody (23)
2008 La Señora (TV seriál)
Mantener las riendas (S01E13)
Preparativos de boda (S01E12)
Anuncio de boda (S01E11)
další epizody (13)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Lobos (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Paraíso (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
Vida en el aire, La (TV seriál)
1996 Carmen y familia (TV seriál)
1994 Colegio mayor (TV seriál)
Hermanos de leche (TV seriál)
1983 Hrůzy války (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky