Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel se s rodinou nastěhuje do domu, který chce postupně opravit. Náhlá tragédie a volání o pomoc z onoho světa ho ale přinutí vyhledat odborníka na paranormální jevy. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (178)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Koľko sme už videli filmov, hororov o strašidelnom dome? Španieli to vždy vedeli, ale tu sa nijako zvlášť nepretrhli. V podstate úplne priemerný hororík, v ktorom sú slušné herecké výkony, ani príbeh nie je najhorší, ale réžia je mdlá, občas nudná a ľakačky veľmi nefungujú. Občas pár nelogických vecí, ktoré mi vadia napr. ktorý rodič nechá strachom posraté dieťa v izbe samé? Ako stavbár som neprekusol, že dieru pod schodišťom, z ktorej vyletujú muchy náš "reštaurátor" iba vystriekal sprejom na hmyz...To ho nezaujíma príčina? Čo je za tou stenou? Odkiaľ sa tam berú muchy? To chce vážne predať po zrekonštruovaní tento dom aj z tou smradľavou dierou plnou múch?? Záver v pivnici mal byť vrcholom filmu a hrôzy, ale nijako ma to nedvíhalo zo se, takže u mňa iba slabý priemer. 50%. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Španielske horory a thrillery ma mnoho krát dostať do zóny diskomfortu ich atmosférou, či šokovať záverečnou pointou. Po pár prečítaných hodnoteniach som bol teda celkom natešený na sľubný horor na netflixe. Čo som však dostal? Obyčajnú zmesku klišoidných postupov, zopár jumpscarov. Maximálne urýchlený príbeh, kde sú strašne slabučko zmotivované rozhodnutia postáv a v neposlednom rade pomerne debilný, suchý, skratkovitý scenár s doslovným moralizovaním na konci a úplne nezaujímavým, ale uznávam že logickým zvratom. Možno je chyba vo mne a duchariny ma už proste nebavia. Alebo je to smutný fakt, ktorý treba prijať. A síce že väčšina tvorcov točí ten istý film stále dookola. A ja som sa už naozaj prejedol.... Film bez vlastnej tváre... ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Voces srší asi hlavně nepředvídatelností děje, což je maximálně super, co se týče hororového žánru. Španělská tvorba je pro mě v tomto odvětví občas působištěm rozpaků, ale Voces naštěstí vybočují z řady. Traileru jsem se radši vyhnula a tak je od začátku těžké odhadnout, o co půjde. Velmi mě překvapily i osudy zdejších postav, protože dostávají co proto. S tím se pojí i asi nejvýraznější scéna, která mě po dlouhé době polila hrůzou a způsobila šok. Strašení je zde velmi kvalitní a nepříjemné. Děj navíc dostává spád úplně novou linií, po které nebyly v první polovině ani známky. Tudíž Voces exceluje v řemesle a Netflix nabídl zase něco nečekaného a kvalitního. Za mě výborná záležitost, která pomalu aspiruje až na pětihvězdí. Určitě adept na top horor roku 2020. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hm, někteří tady z toho dělají bůhvíco, ale zas taková bomba to není. Je to slušně natočené, je tam dobře vybraná hudba (i když té je ve finále až moc...) a i když mě to trochu nudilo už od začátku, i tak se ten děj zajímavě rozjížděl a byl jsem zvědavý, kam se to všechno vyvine. Bohužel pointa mě zklamala, jelikož to bylo snad to nejočekávanější možné klišé. Vůbec ten film je strašně klišovitý, ale co taky chcete vymýšlet u duchařin, když ten subžánr existuje už jenom z klišé? Kdyby to aspoň mělo nějakou pořádnou atmosféru, ale ta tady na mě prostě nezapůsobila, i když se o ni režisér dost snaží. A ani to překvapení na konci nebylo tak šokující, aby to nějak zvedlo můj dojem z toho všeho. A nakonec to stejně je další horor ze skupiny "Neurazí, nenadchne" - ale s tou výjimkou, že je slušně zvládnutý po filmařské stránce. Potenciál ale byl na víc, škoda. 3* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Perfektní INFARKTOVÁ JAZDA ze Španělska! Tady se vyklubala opravdu kvalitní záležitost na kterou budu vzpomínat se ctí. Film se opírá o celkem zajímavý příběh, který je s postupem času čím dál zajímavější a hlavně zákeřnější k postavám. Takhle nekompromisní horor k hlavním postavám tu dlouho nebyl. Zvrat asi ve čtvrtině filmu je naprosto nečekaný a především pro mne velmi vítaný. Libila se mi kamera, vizuál je na velmi vysoké úrovni, herecké výkony solidní, hudba doslova famózní a skvělé je i finální zúčtování, které opět tasí fajn zvrat a co se týče strašení, tak tu nemám výhrady. Straší se zde velmi často, takovou kanonádu lekaček jsem naposled zažil v roce 2008 u Drag me to Hell. Jsou efektivní, zákeřné, nepřijemné, infarktové a hlavně nápadité a někdy vyloženě nečekané. Velmi se mi líbila i autonehoda, která dá zavzpomínat na smrt z Nezvratného osudu 2. Po skončení jsem spocený jak po hodině tělocviku a zralý na sprchu, i když nevím zda tam dojdu. Hororový žánr nevymírá, vymírají pouze fanoušci. Jako duchařina nový žánrový klenot!! Příběh****, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí***. 8.5/10. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Harapes)
  • Když uslyší German (Ramón Barea) při zkoumáni Danielova (Rodolfo Sancho) domu hlasy, tak se rozhodne jít po schodech do patra. V následujícím střihu je ale o několik schodů výš. (Duoscop)

Reklama

Reklama