Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel se s rodinou nastěhuje do domu, který chce postupně opravit. Náhlá tragédie a volání o pomoc z onoho světa ho ale přinutí vyhledat odborníka na paranormální jevy. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (178)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Slušná atmosférická hororová jednohubka, jež zejména ze začátku "hustí" do diváka precizní dávky napětí s patřičnou gradací. Bohužel, v polovině druhé se tento nadějný koncept nějakým zvláštním způsobem přetočí v lacinou podívanou, v níž se to doslova hemží přemírou ohraných hororových klišé. Škoda, potenciál na další skvělý horor ze španělské kuchyně zde vážně byl. Tak snad příště! (Netflix) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Vzácna zhoda v hodnotení obľúbených užívateľov ku ktorej sa pridávam aj ja a v podstate aj ja vo svojom komentári spomeniem to čo oni - prekvapivo dobrý horor španielskej produkcie s veľmi dobrým záverom, ktorý si dokázal počas celej dĺžky udržať nadpriemernú úroveň, vyhol sa hluchým miestam a asi jedinou slabinou bol čas na hodinách v osudnú noc - 3:15. Film si z viacerých hororov zobral to najlepšie a spojil to do veľmi vydareného celku. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Voces alebo po česky vocas je prekvapujúcim hororom, ktorý si skvele plní svoju základnú úlohu, a to dobre vystrašiť, hoci povedal by som, že len miestami, nie permanentne. Napriek tomu, že tu máme opäť strašidelný dom, v ktorom počuť hlasy, čiže pomerne otrepané klišé, ale natočené svojim originálnym spôsobom. Máme tu tiež pár podarených ľakačiek a všetko sa pekne vyhrotí na záver. Celé je to obalené do takého mysteriózna, čo je zas na úkor tej strašidelnej stránky. Chválim výbornú prácu s kamerou, niekedy radšej nechcete ani pozerať, lebo neviete čo vyskočí. Záverečné rozuzlenie zvyšuje u mňa celkové hodnotenie na kvalitný nadpriemer. ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

Filmovému hororovému žánru se věnuji 30 let. Vím o něm úplně všechno. Sám chci do 5 let horor natočit. K tomuto snímku jen velmi krátce. Zajímavý film o čarodějnici, který bych ale točil víc podle skutečnosti než jako sci-fi tzn. natočit něco, co se může přihodit i mně. To je ten pravý strach z filmu. Duchařina by měla vycházet z toho, co víme o náboženství. Nějakou tu svoji lekačku si tam ale najde každý. Hodnoceni přesně mezi 3-4. Nakonec jen lepší 3 za ty snové představy, mouchu v uchu, což působí spíš parodicky. Jinak film doporučuji. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Když dnes horor, tak většinou duchařina a často naprostá srágora. Španělsko mi ale napovídalo, že tady najdu zase jednou podařený šev v jinak prohnilé látce a nemýlil jsem se. Atmosférická pecka, která diváka hned od začátku nenechá na pochybách, že tohle bude zlé a nemilosrdné. A opravdu, nekoná se žádné obvyklé přešlapování kolem hlavní dětské postavy, byť to přesně tak zpočátku vypadá. Už tenhle kotrmelec musí hororového fanouška potěšit a nezůstane jen u něj, byť následující události se už přece jen daly trochu očekávat, včetně závěrečné dohry. Kromě zase jednou obstojně hrajících hororových herců, byť scénář jim žádného Hamleta nepředepsal, potěší zejména to co horor dělá obvykle hororem, tedy strašení. Shnilá čarodějnice prostě nemůže neděsit... Čtyři pohledy pod postel ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Když uslyší German (Ramón Barea) při zkoumáni Danielova (Rodolfo Sancho) domu hlasy, tak se rozhodne jít po schodech do patra. V následujícím střihu je ale o několik schodů výš. (Duoscop)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Harapes)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno