Reklama

Reklama

Machr na 30 dnů

Trailer 2

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou je nemotorný zbabělý mladý policajt Rayane, který léta snáší šikanu od svých kolegů. Celý Rayanův život změní mylná diagnóza jeho ošetřujícího lékaře, po které si konečně začne užívat naplno. Seznam toho, co by chtěl mladý policajt zažít než zemře, jej přivede do víru bláznivých zážitků. Po několika zhýralých dnech v Las Vegas dostane nápad, jak oslnit vysněnou ženu Stéphanii a konečně se stát hrdinou, kterým celý život toužil být - Ryan se rozhodne rozbít vyhlášenou síť obchodu s drogami. (Mirius FD)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (49)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Nemůže být pořád posvícení. Machr na 30 dnů v podání Tareka Boudali nebyla taková komediální perla jako filmy co režíruje Lacheau. Je to dobrá komedie, bez velkých famfár, kde gag či vtip vyšuměl do ztracena. Už na posteru k filmu je vidět ježek. Nevím kdo se směje, že spadne na ježka prdelí. Takhle to bylo skoro pořád, jen sem tam vkráčel svěží vánek do úsměvu. Naprosto průměrná komedie, která neurazí ani nenadchne. 50% ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Toto bol taký neskutočný bláznivo-absurdný nárez, že sa to dá len ťažko nejako zmysluplne komentovať. Banda bláznov v dobrom slova zmysle na čele s Boudalim sa zišlo, aby natočili sviežu, nenútenú, odviazanú bláznivú akčnú komédiu plnú tých najbizarnejších nápadov a situácií s množstvom klišé, ktoré v tomto prípade ale vôbec nevadilo, lebo k takémuto typu komédie jednoducho patria. Ja som sa neskutočne bavil, nakoľko podobný humor ja môžem, a trošku mi to pripomenulo nádych klasických starších francúzskych komédií, u ktorých nebola núdza o bláznivé situácie. Určite to vrelo odporúčam. 80 % ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další z komedíí od partičky kolem pánů Boudaliho a Lacheaua a i když to tentokrát není úplně trefa do černého a za filmy, ke kterým si napsal scénář a režíroval je přímo Lacheau trochu zaostává, pořád je to slušná zábava, která je lepší než zbytek soudobých francouzských komedií.Pár gagů je super, jiný pár zase ne, obsazení je sympatické a stopáž krátká. Kdyby alespoň takové komedie vznikaly u nás, vůbec bych se nezlobil...65% ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Tahle banda si nás rozmazlila třeba Alibi na klíč a člověk od toho pak čeká další bombu. Ta se tentokrát zas tak nekonala, ale pořád je to lepší než české komedie. Rozhodně jsem se u pár scének slušně nachlámal. Vlastně mi chvilkami stačilo jen vidět staré známé tváře, jak hrají jiné role, a hned mi bylo do smíchu :). ... GA Cinema ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tarek Boudali je celkom macher, filmy a komédie mu proste vychádzajú. Vie vždy pripraviť niečo, čo pobaví, rozosmeje. Macher na 30 dní nie je plnou náložou ako napríklad Alibi na mieru, ale určite sa tu našlo viacero pasáži, ktoré úprimne vyšli. Pohodový, vtipný film. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení začalo 23. září 2019, trvalo 12 týdnů a probíhalo v Paříži a Île-de-France (zejména v Cergy) a také v Las Vegas. (bianci)

Reklama

Reklama