Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skvěle vycvičenou francouzskou vojačku po traumatizující bojové misi převelí domů. Tam ale využije svoje smrtící schopnosti a vypátrá muže, který ublížil její sestře. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Za mě už strašně ohrané téma, kdy si voják přiveze z války domů nějaké trauma a ještě se mu do toho něco přihodí, jako zde, znásilnění sestry a samozřejmě v tom musí mít prsty vysoce postavený Rusák. Na film bych se vůbec nepodíval, nehrát zde má oblíbená Olga, která naštěstí překvapí v dobře natočených fightech (v závěru pak dojde i na dvě krvavější scény) ale především za pěknou, lehkou, škoda že velmi krátkou, lesbickou scénku. Jinak ničím jiným ale Sentinelle nepřekvapí, strašně průměrný / televizní film. Třetí * vyloženě jen za Olgu. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[45%] SENTINELLE, další jednohubka od netflixu. No, nebylo to nic extra, a i když to mělo délku (bez záv. titulků cca 75 min), tak to chvílemi bylo takové zdlouhavé. Ale díky mé oblíbené O. Kurylenko mi to vcelku uteklo. Ta se zde herecky moc nepředvedla, ale aspoň sehrála svůj standart. Dalším kladem je pár zajímavých, tak akorát krvavých úmrtí, zejména ve finále. Nějaké ty bitky jsou celkem drsné, ale neohrabané a nezajímavé.  Ještě tak úvod, byť je velmi krátký mě zaujal. Nějaký ten příběh, vata okolo toho – to je strašně ohrané. A hlavně za velký zápor považuji nesmyslný scénář a plno nelogických děr. Takže zde nic podrobného rozepisovat nechci, ale třeba chování vojáků (kolegů Olgy), že jí nepotrestají, jak jí ujely nervy nebo ve finále nám hlavní hrdinka snadno proklouzne z vilky toho úhlavního záporáka atd. Ale co, je to holt rychle zpatlaný film. Jedno shlédnutí mě nezabilo, znám horší filmy, tak jako tak to ani za to 1 vidění moc nestojí. ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Totalne nefunkcny thriller s feminizujucou armadnou potrebou, akoze ulisnymi Rusmi a nekonecne nudnou cestou za pomstou, ktora je tak okato nedorobena, ze ani utly cas nezakryje zbytocne spomalujuce akoze zabery. Vsetko, (cize tu bolest, traumy, polic.vysetrovanie, cestu do Dubaja, ako ze ju v Parizi nenaslo komando, kde je teraz) si divak na tom malom case musi zrejme vysvetlovat sam. Reziser nestiha, on hlbavo sedi na promenade Nice a cuci na more a opaja sa pocitom artovo vydareneho diela. Prd makovy! Zlyhal vo vsetkom, rozpravani aj akcii, ktora nedava zmysel a je len oslavou zenskeho boja a prvku. Sterilny snimok iduci v duchu dnesnej doby. Morela a Nessonona na Vas!! Ako formu liecby!! (Videne 17.3.2021, BDrip) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

snaha natočit něco jako Neesonovku se ženskou hrdinkou je tu dost vidět.Bohužel ale zůstalo jen u snahy.Stopáž je sice fajn,ale i na tak malém prostoru se toho tady zas tolik neděje.Akční scény jsou všehovšudy 2 a i když nejsou úplně marné,zbytek je prostě tu větší,tu menší nuda.Olga Kurylenko navíc podle mě nikdy nebyla úplně dobrá herečka a fakt,že dobře vypadá to nezachrání...40% ()

Nethar 

všechny recenze uživatele

Pokusy o vylíčení PTSD vycházejí naprázdno. Jde do vily, někdo ji vyhodí, nebo zmlátí. Jde tam znovu, někdo ji vyhodí, nebo zmlátí. Takhle nudně párkrát dokola, až se stane to nejzajímavější, což těžko říct, jak se mohlo podařit, je to vysvětleno ve dvou vteřinách pomocí nápisu "o tři měsíce později". Nuda a nic. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama