Reklama

Reklama

Nemrtví

  • Austrálie Undead
Trailer

Obsahy(1)

Rene sa po istom čase vracia do svojho rodného mestečka Berkeley, kde kedysi vyhrala v súťaži krásy. Na obyvateľov tohto malého, kľudného mestečka sa však zakrátko zosype spŕška meteoritov, ktoré zdá sa okamžite menia zasiahnutých ľudí na nemŕtvych. Rene pri strete s nemŕtvym prichádza o priateľa a útočisko nachádza na farme tajomného chlapíka s trojhlavňovou brokovnicou menom Marion. Nemŕtvi však nie sú všetko čomu musí skupinka preživších čeliť. Obloha sa zatiahne divnými mrakmi, atmosféra sa sfarbí do modra, začne nebezpečne pršať, ľudia postupne miznú a najhoršie na tom je zistenie, že sú oddelení od okolitého sveta vysokou stenou siahajúcou až k oblakom...

UNDEAD je nezávislý film bratov Spierigových, podľa ich vlastného scenára, ku ktorému robili aj špeciálne efekty. Film je viditeľne inšpirovaný rannou tvorbou Petera Jacksona. Bol nominovaný a aj získal pár cien na rôznych festivaloch a vďaka nemu si ich všimol Hollywood, kde dostali šancu natočiť ich ďalší film DAYBREAKERS (2008), tentokrát o upíroch a s veľmi zaujímavým obsadením. (petero)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

petero odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jaj, nemám rád tieto amatérske filmy, hlavne keď postavy v záberoch nečinne postávajú, dialógy sú obmedzené na minimum a (ne)herci sú úplne trápny. Celý film sa človek musí pozerať na nezmyselné pobehovanie a konanie postáv aby sa dostal k zaujímavej pointe ktorá mi celkové hodnotenie filmu však nezmenila. Zombie filmy mám rád, ale toto nemá ani na taliansky trash 80tych rokov. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Jednou jsem viděl ananas velkej jak dva melouny, ale tohle ne..." Zábavný zombie snímek, byť na opakované podívání spíše není. Nevím, proč ho srovnávat s Bad Taste. Jediný důvod, velmi krátkozraký, je, že jsou oba filmy australské... i když BT vznikl vlastně o kousek dál, na Novém Zélandu...Pravda, scény v podzemí trochu nudí a k tomu abys sympatickou postavu pohledal, jak ale dojde na řež, lítá vše - ruce, nohy, hlavy, těla se trhají, krev stříká a vše je trikově velmi dobře zvládnuté. Počítačové efekty jsou mizerné, na nich to však nestojí. Kdo má rád stylovou zombie řežbu, jistě se pobaví. A zajímavý důvod, jak vysvléknout postavy do naha ( některé). ()

Reklama

messi@h odpad!

všechny recenze uživatele

Je to špatné a zoufale nudné. K tomu hrozná hudba, která je pod úrovní hudebního doprovodu videohry z počítačového pravěku. Jinak je to celkově neuvěřitelně amatérské, kdysi jsem viděl amatérský film natočený studenty na koleji o cca třech hercích, a ve srovnání s tímhle hnusem mi výsledek přišel profesionálnější. A upozorňuju, že nepomohlo ani brát Undead s nadhledem. Vyhněte se širokým obloukem. ()

marien1039 

všechny recenze uživatele

Člověk toto musí sledovat buď na několik fází nebo úplně ožralý a nejlépe obojí. Zase se tomu nedá říct, že i když je to značně nízkorozpočtové, tak je to super. Řekněte nějakému amíkovi, že natočit film bez minimálního honoráře téměř nikomu a pošle vás do háje. Tihle se alespoň snažilli. Jako je to děs a hrůza, co si budem povídat, ale pokud bych měla hodnotit snahu a srovnat to s jinými nízkorozpočťáky nebo hůř s parodiemi, tak se to umístilo ještě celkem dobře ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem viděl kdysi na VHS hodně mě to bavilo jen od scény kdy se tam objevily mimozemšťani mě už to tak nebavilo. No a..... Do dneška se nic nezměnilo. Scény s nemrtvími byly fakt dobře udělané a masky byly bezchybné a i gore bylo dostatek a všechno mě bavilo. Ale od těch zméněných scén jako kdyby tvůrci sami nevěděly co vlastně chtějí. Už to nebylo ono spíše jsem se nudil, humoru ubylo, krve ubylo. Takže nic moc ale 3* tomuhle dávám tvůrci mají talent. ()

Galerie (15)

Související novinky

Kapitán Blood ve vesmíru

Kapitán Blood ve vesmíru

04.08.2009

Včera jsme tu měli piráty karibské, dnes se střežte pirátů vesmírných. Studio Warner Bros. se rozhodlo natočit novou verzi klasického dobrodružství z roku 1935. Captain Blood byl jedním z filmů,… (více)

Jakubisko, třes se!

Jakubisko, třes se!

13.05.2007

...říká Julie Delpy, kterou známe především z dvoudílné konverzační romance Před úsvitem a Před soumrakem. Julie už několik let spřádá plány na film o Alžbětě Báthoryové. K němu si sama napsala… (více)

Reklama

Reklama