Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ryan Chang (Jason Scott Lee) je policistou TECu, Společnosti pro kontrolu času. V roce 1945 zabránil ze správné cesty zbloudilému Brandonovi Millerovi (Thomas Ian Griffith) zabít Adolfa Hitlera odstraněním jeho manželky Saši (Tricia Barry). Pak mu trvalo dva roky, než dostihl a polapil všechny ostatní členy jeho bandy. Jenže Miller z vězení uprchl a dělá všechno proto, aby své původní plány splnil a svou milovanou oživil. Aby se mu to podařilo stačí se zbavit Ryana. A to pokud možno ještě předtím, než vůbec do TECu vstoupil... (monolog)

(více)

Recenze (32)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jednička vypadá po shlédnutí dvojky najednou sakra dobře. Lee je ještě horší herec než Van Damme. Scénář tu je prostě pitomej, akce (myšleno pár kopů) až na konci a kulisy televizní. Nuda a hloupost, která naštěstí natolik krátká, že Vás ani nestačí moc dlouho nudit. Než se totiž nadějete, je konec. A přitom ten svět má takový potenciál! ()

mansonn 

všechny recenze uživatele

No páni.Teda povedal som si že si pozriem druhý diel ,že však hádam sa to bude dať pozerať.Miešate filmový kokteil a máte JS.Leeho a stroj na cestovanie časom a očakávate že urobíte aspoň B film.Takže zabránil atentátu na hitlera,potom sa preniesol v jednej scéne na divoký západ...kde ozaj vyzeral ako ninja korytnačka v strašiakovom kostíme.Dejová línia sa asi tvorcom poprehadzovala a už som to nestíhal sledovať a pri každej akčnej scéne sa Lee tváril ako by chytal kopu hnoja ...ozaj herec ktorého som si oblúbil vďaka Rapanui ale teraz ma dosť sklamal.Tu jednu hviezdu majú za peknú blondýnku ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Policisté TECu, organizace na ochranu cestování časem, mají v ruce obrovský nástroj, jak změnit historii. Jeden z nich, Brandon Miller se rozhodne za pomoci své manželky zachránit milióny lidí tím, že zabije Adolfa Hitlera. Tato změna by ale způsobila tak obrovské změny, že se další agent, Ryan Chang rozhodne této akci zabránit. Což se mu, i za cenu zabití Millerovy manželky, podaří. Miller se rozhodne pomstít tak, že zničí všechny Ryanovy předky, a tím zabrání, aby se vůbec narodil.. Z pokračování nepovedeného Timecopa jsem měl opravdu strach - pokud už jednička je docela hrozná, dvojka se pak většinou pohybuje na spodní hranici odpadu. A i když to z mého hodnocení tak úplně nevyplývá, byl jsem vcelku potěšen. Samotný příběh je docela hezký (a musím říct, mnohem zajímavější než u jedničky), bohužel ale dvojka hodně ztrácí na hereckém obsazení - jediný jakžtakž sympatický (ač hodně přehrávající) je THomas Ian Griffith... ()

Logout 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednička zůstává nejlepším filmem s mým oblíbencem JCVD, takže jsem u dvojky neměl přílišná očekávání, ale nakonec jsem byl celkem překvapen. Jedná se o průměrně kvalitní direct-to-video film a i když velká část časových paradoxů při hlubším zamyšlení nedává smysl, koukat se na to dalo, začínalo to, končilo to a mezitím byl děj. U mě průměr, takže tři hvězdy. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem těžký průser, ale Timecop 2 je proti vší logice béčkových pokračování docela fajn film. Možná i o fous lepší než jednička. Jason Scott Lee je větší sympaťák a i lepší karatista než Van Damme, Griffith špičkový záporák a celý film? Boyumovi se podařilo namíchat podobný koktejl jako Hyamsovi v jedničce - ten zvláštní mix skoků do různých časových období, měnění reality, bojových umění a emocí z různých setkání se sebou samým. Efekty neurazí, hodina a čtvrt uteče jako voda a má to docela slušnou atmosféru. Příjemné překvapení. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v dubnu 2002 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama