foto

Don Stark

  • nar. 20.8.1954 (62 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Počas strednej školy sa Don pripojil k divadelnému krúžku a dostal rolu v DARK OF THE MOON. V tom okamihu objavil svoju lásku k herectvu.

Kariéra Dona Starka zahŕňa tri desaťročia. Pravidelne vystupoval v seriáli TIME COP, kde hrá tvrdého a drsného Eugena Matuzeka. Takisto účinkoval v BLESS THIS HOUSE, MAN IN THE FAMILY a hosťoval v seriáloch CSI, NYPD BLUE či BEVERLY HILLS 90210.

Na filmovom plátne sa objavil v STAR TREK: PRVÝ KONTAKT s Patrickom Stewartom a Jonathanom Frakesom, HEAVEN’S PRISONERS s Alecom Baldwinom či THREE WISHES.

Arnold "dikop" S.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Café society
C Street
2015 Hello, My Name Is Doris
Maják
Roswell FM
2014 Angel Investors
2013 Fízlové, hajzlové
Random Encounters
2012 John Carter: Mezi dvěma světy
2010 Meeting Spencer
2009 My Name Is Jerry
2008 iCarly: iGo to Japan (TV film)
2004 Slammed
2002 4th Tenor, The
1999 Goosed
Kalifornský mýtus
1998 Američtí draci
Dopisy od vraha
1997 Vražda v přímém přenosu (TV film)
1996 Nebeští vězni
Star Trek VIII: První kontakt
Svalnatý Santa Claus
1995 Bombmeister
Co dělat v Denveru, když člověk nežije
Noc muže na útěku
3 nindžové - Příprava k útoku
1994 Ocelová aréna
Revenge of the Red Baron
3 Nindžové - Protiúder
1993 Arkáda
Baby Doll Murders, The
Bouře v lahvi
Elvis and the Colonel: The Untold Story (TV film)
Freaked
Lidský terč
1992 Sinatra (TV film)
1991 Liquid Dreams
9 1/2 Ninjas
1989 Cry for Help: The Tracey Thurman Story, A (TV film)
1988 Arthur 2: S ledem
Bláznivý výlet
FBI v sukních
Neposlušný policajt ze St. Louis
1986 Peggy Sue se vdává
1982 Supervisors
1981 Choices
Zlořečení
1979 Tilt
1978 Return Engagement (TV film)
1975 Jezebels, The
1973 Outrage (TV film)

TV seriály

2016 Agresivní virus (TV seriál)
Do or Die (S03E09)
2015 Správná dvojka (TV seriál)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Unesený (S07E01)
Red Sleep (TV seriál)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Temná sestřenka (S02E07)
Castle na zabití (TV seriál)
To je vražda, napsal (S05E04)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Workshop (TV seriál)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Hollywood Babylon (S02E18)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Pamatuj na smrt (S10E08)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Timecop (TV seriál)
1995 Bless This House (TV seriál)
Charlie Grace (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Melora (S02E06)
1991 Man in the Family, The (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2008 Luke 11:17 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace