Reklama

Reklama

Počas jednej búrlivej noci prišli na svet dve deti. Každé z nich by malo mať rovnakú šancu na šťastný život a na rodinu, ktorá by ich ľúbila. Ale otcova posadnutosť mať mužského potomka a neľútostný obrat osudu zmení ich životy. Chlapec, ktorý prišiel na svet, bol vychovaný v prepychu a obklopený bohatstvom. Naopak, sladké malé dievčatko urobilo svoje prvé kroky na špinavej podlahe v chudobe. Dva drahé drahokamy, ktoré slúžili ako úplatok na zachovanie strašného tajomstvo, strácajú svoju hodnotu v porovnaní s nespravodlivosťou, ktorá sa stala. Čas, keď by mali byť zahojené všetky rany, sa zmenil na zraňujúcu pieseň lásky... Esmeralda (Leticia Calderón) sa narodila slepá, ale dobrota v srdci naplnila jej život svetlom a šťastím. Žije s túžbou, že raz stretne pravú lásku. Zaľúbi sa do Josého Armanda (Fernando Colunga), syna z bohatej rodiny. Ich láska však bude musieť odolávať mnohým ťažkým skúškam. Posadnutosť, sebecké záujmy rodiny, falošná láska jednej ženy, konšpirácia proti neveste, len aby sa zachovala čistá krv v rodine - to všetko je súčasťou krutého sprisahania proti láske dvoch mladých ľudí. Esmeraldu a Josého Armanda začne od seba deliť rozbúrený oceán, plný nenávisti a pochybností ... (TV Doma)

(více)

Recenze (478)

troufalka

všechny recenze uživatele

Jirka moravský Brabec se jednou na Mohlenickém dostavníku chlubil, že mu maminka u Esmeraldy uštrikovala barevné pončo. Měl ho na sobě. Ukazoval nám přesně místo, kde Esmeralda prozřela. A hle! Barvy se zdály jasnější!! Inu vidno, že i průměrná telenovela může mít poztivní dopad na prostý lid. Mít Emeradla méně dílů, měl by dnes Jiří akorát tak barevnou šálu! ()

B!shop odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byla asi prvni telenovela co se u nas vysilala, takze za to pridavam na hodnoceni. Na druhou stranu at ste si pustily jakoukoliv cast jakyhokoliv dilu vzdy se tam resilo ze nekdo neco proved, druhymu tim ublizil, tamta chce toho, tamten tamtu, ale ta nemuze pac chce tamto atd..takze s prihlednutim k vyse popsanemu "kladu" muze tento skvost hrde dostat hodnoceni odpad. Btw kdyz jsem omylem zahlid kousek, behem prepinani programu, hned sem videl zelene. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

José Armando: "Kurva zhasni, jsem se svléknul!" Esmeralda: "To je jedno, stejně vidím hovno. Přistup ke mně. Kde jsi do prdele?!" José Armando: "Stojím přímo před tebou, do píči , to nevidíš, ty píčo slepá?!" Esmeralda: "Aha, držím v ruce to, co si myslím, že to je?" José Armando: "Ne, ty krávo, to je koště, já stojím víc vpravo a stojí mně doleva". Esmeralda: "No tak dneska z toho nic nebude, probudil se malý Armando." José Armando: "No fajn, jak to tak vypadá, dneska mě přeblafne sousedka Rosalinda". 0% ()

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Esmeralda a její smaragdové náušnice, znetvořený Lucio Malavér, či jak se to píše, a ctnostný José Armando - milostný trojúhelník... k tomu přidáme Graziellu a Adriana, mimochodem toho nejubrečenějšího chlapa, jakého jsem kdy ve filmu viděla, a máme pětiúhelník... aaa, zapomněla jsem na doktora Lascana... to už tu máme hexaedr, škoda jen, že si nezačali všichni se všema, bylo by to možná zajímavější... ach... ale na tu dobu, co to u nás šlo, myslím, že to nebyla zas taková hrůza, v každém případě to bylo něco nového... Dokonce jsem to sledovala, viděla jsem minimálně 5/6 seriálu... A jak mě to bavilo... Pak se na nás začaly hrnout Kassandry a Rosalindy a Divoké měsíce a já nevím co ještě, což mě od sledování telenovel odradilo... Znechutilo mi to i Esmeraldu... Avšak nelituju, že jsem přestala ztrácet čas s takovými "uměleckými díly"... Když jsem teď nedávno viděla díl Esmeraldy, no... Došlo mi, že to, co předváděli "herci", bylo docela "neherecké" a neskutečně nepřirozené, i když na Thalíu jako Rosalindu to nemá... Prostě hrůza, no... Ale není to ta nejhorší hrůza... ()

fars 

všechny recenze uživatele

No tezko hodnotit. Nebo vlastne lehce, je to desnej shit, ale presto.. Esmeralda byla prvni telenovela u nas, a troufam si rict ze z tech sracek co po ni nasledovali byla nejlepsi (i kdyz nemam moc s cim srovnavat, ja tech telenovel vlastne moc nevidel, vetsinou jsem utekl nebo uoadl do komatu). Ale jak byla Esmeralda debilni, stejne se na to vsichni divali, i ja jsem videl dilu vic nez dost. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (17)

  • Leticia Calderón, autorku scenára, mala Deliu Fiallo presviedčať, aby Esmeralda nakoniec zostala s doktorom Lazcanom. Delia s ňou našťastie nesúhlasila a príbeh sa skončil happyendom s Esmeraldou v náručí José Armanda. (corona)
  • Leticia Calderón (Esmeralda) nechtěla nejdříve o roli Esmeraldy ani slyšet. Zrovna totiž dotočila jinou telenovelu, a navíc se chtěla vdávat. Nakonec ale roli přijala. (Duoscop)
  • V Maďarsku sa zbierali peniaze na operáciu Esmeraldiných očí. (matthew.17)

Reklama

Reklama