Reklama

Reklama

Recenze (6)

Marze odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasické buranské cestování. Jezdění po frekventovaných silnicích mezi nekončícími domy, vymetání restaurací jako podobné amatérské dokumenty. Pobavila mě hláška "Při cestování na motorce jsme viděli krásnou přírodu". A kde byla? Je smutné, že se zde obyvatelé množí jako krysy a původní příroda byla přeměněna na monokulturní plantáže. Opičky byly dány do cirkusu, který Sokol navštívil jako hlavní atrakci. Myslím že po shlédnutí si turisté, kteří na Bali plánovali vyrazit, cestu rozmyslí. K tomu příšerná hudba. Jako absolvent kurzu etnomuzikologie na vysoké škole jsem trpěl. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vesměs platí závěrečné prohhlášení od Pavláska, že jeho díl o Austrálii byl mnohem lepší. TO co však neplatí je to, že jsme se o Bali dozvěděli všechno, ba naopak, spíše skoro nic. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bali není ostrůvek, ale hornatý ostrov, takže Odra si ho trochu projel na růžovém skútru. Bali už není tak atraktivní turistický ráj, to co tu neukázali, jsou ty pláže zaplavené odpadky. 5/10 ()

Pavelkedar odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsem to ani nedokoukal. Ačkoli mám Sokola rád a fandím mu, protože je všech směrech velmi schopný, a Pavláskovi také(i když už je poslední dobou všude přepavláskováno), tak tohle je snad zatím nejhorší tzv.! roudmůví, která u nás vznikla. Trapné kecy,nevtipné a o destinacích i obrazově jen minimum.Prostě "nula"! Jako jejich soukromá dovolená určitě super, to asi dokážu posoudit. Snad kromě toho Japonska, kde jsem nebyl a ani mě to tam netáhne.Třeba Bali je takové světové "best of", ale tady ? NULA ! Ale i ze soukromé dovolené se určitě dá vytěžit zajímavé dokumůví,ale ne tenhle paskvil. Odpad. Další díly nedám. Citace : " Štáb natočil stovky hodin materiálu, postprodukce trvala déle než rok. (SONY_)" . No to mě poser ! Všechny hned k opatě, tam se možná aspoň užitečně projeví . ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Po pár náhodně shlédnutých dílech mi to přijde jako cestopis nudné. Je veliká spousta jiných, daleko zábavnějších a poučnějších pořadů na podobné téma. A jelikož nejsem vzývač Pavláska ani Sokola, jejich zbytečné žvásty mě pobaví asi jako předpověď počasí. Za mě celkově nudná zbytečnost. (P.S.: Ale několikrát mě napadlo, jestli si "kluci" navzájem protáhli čokodírky, když tam tak občas řádili?) ()

Reklama

Reklama