Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lizzie se nepovedla maturita, ale smůla se na ni lepí i nadále. Už se nemůže dočkat, až vypadne z Ameriky a hlavně od domýšlivé spolužačky Kate. Jede s kamarády na prázdniny do Říma. Jenže Kate se chystá na stejnou cestu, a co je horší, obě budou muset sdílet pokoj. Situaci alespoň trochu zachraňuje její nejlepší kamarád Gordo, který hned první den vezme Lizzie na velkou vyhlídkovou cestu po městě končící u slavné fontány di Trevi, která údajně plní přání. A právě tady se Lizzie setká s hvězdou italské pop music Paolem Valisarim, jenž ji omylem považuje za svou partnerku, populární zpěvačku Isabellu Parichi, která jako by jí z oka vypadla. Netrvá dlouho a Lizzie prosí Gorda, aby jí pomohl vymyslet způsob, jak uniknout bdělému oku jejich vychovatelky, aby mohla jít na rande s Paolem. Ten ji vezme na projížďku kolem Říma a požádá ji, aby s ním vystoupila místo Isabelly na slavnostním předávání hudebních cen. Lizzie po krátkém váhání souhlasí a vzápětí je vržena do víru života italských celebrit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Cliff Eidelman: 1. Why Not ,2. The Tide Is High (Get the Feeling) ,3. All Around the World ,4. What Dreams Are Made Of [Ballad Version] ,5. Shining Star ,6. Volare ,7. Open Your Eyes (To Love) ,8. You Make Me Feel Like a Star [Lizzie Mix] ,9. Supermodel ,10. What Dreams Are Made Of ,11. On an Evening in Roma (Sott'er Celo de Roma) ,12. Girl in the Band ,13. Orchestral Suite (From the Lizzie McGuire Movie) ,14. Why Not [McMix] , ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem STRAŠNÉ! Tak příšerné kýče plné milionkrát provařených klišé a frází se bohužel objevují stále častěji. O Hilary Duff se nedá napsat pozitivní zhola nic, je to typická "syntetická" Američanka se vším, co k tomu patří. Hrát umí asi stejně dobře, jako umím já svahilsky, tzn. vůbec. Úplně mě natahuje, když vidím Hilary, jak s "roztomilým" kukučem perzekuovaného diblíka nastupuje na pódium, aby vzápětí vyjevila, že její hrdinka je rozená zpěvačka (to bylo už podruhé, co jsem to s ní absolvoval! - poprvé v Nikdy to nevzdávej). A ten romantický ohňostroj na závěr, no to bylo jen pro otrlé. Příště si snad radši pustím nějaké porno, v něm se leckdy najdou duchaplnější kousky. ()

Reklama

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Já jsem takový krypl. Zasklil jsem část Podfukářů a "nebrečících kluků" kvůli takovéhle krávovině. Nevím proč, ale v létě často dostávám stavy psychózy, kdy mám naprostou chuť zhlédnout nějaké americké podprůměrné céčko, ve němž hrají teenageři. Dnes bohužel tento stav nastal. Italské prázdniny se ani nějak moc celkově komentovat nedají. Někdo v tomto druhu filmů najde zalíbení, jiní (stejně jako já) to odsoudí. Já tedy herecké výkony pošlu k vodě, stejně tak jako scénář. Takže jednu hvzědu uděluji za dobré záběry Říma ze skůtru (až moc podobné Fellinimu...). ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Jeden z oněch filmů, na které jsem narazil večer v televizi, když jsem se vrátil z hospody... Díky Bohu za takové filmy! Přímočaré myšlenky vyjádřené přímočarým způsobem jsou pro alkoholika, který má těžkou hlavu před spaním, úplně léčebný elixír -a ne, Nešpor v tom naštěstí nehraje. It. prázdniny udělají mozku, který ztratil pár milionů synapsí, vždycky dobře. ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Absolutne SKVELA prazdninova komedie doplnena o uzasnou hudbu. V prubehu jsem chtel dat 4 hvezdicky nebot mne tam vadila az prilis napjata atmosfera, byt bylo od zacatku jasne jak to dopadne. I tak jsem se ale trasl jak u nejakeho hororu. Po vynikajicim HAPPY ENDu bych dal nejradeji 6 hvezdicek. Ted po titulcich a po vyprchani endorfinu davam 5 hvezdicek (ostatne jinak by to ani neslo) ()

Galerie (69)

Zajímavosti (4)

  • Pro lepší odlišení postav Lizzie a Isabely, ztvárněných Hillary Duff, se při dabování filmu rozhodla režisérka českého znění Lucie Svobodová obsadit Andreu Elsnerovou pro roli Lizzie a Jitku Moučkovou pro roli Isabely. (funhouse)
  • Když se Lizzie loučí s mámou na letišti, mění se jí délka kalhot. V jednom záběru je má ohrnuté do půli lýtek a v dalším je má normálně až na kotníky. (ČSFD)
  • Napriek tomu, že Hilary Duff hrá postavu Lizzie aj Isabelly, tak vokály Isabelly v origináli spieva jej staršia sestra Haylie. (Mandragor)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno