Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

žena mi řekla,že prý koukám na samé depresivní věci a ráda by něco odlehčeného,vtipného a pozitivního.Jako první jsem zkusil Emily In Paris,což je možná pozitivní až moc a druhá volba padla na Holidate i s tím rizikem,že půjde o blbost.A hle opak je pravdou.Jasně,že Holidate je předvídatelné a ústřední nápad je klišé,které nemá čím překvapit.Nicméně když se tohle klišé natočí tak aby bavilo,nemám s tím problém.Naposledy to fungovalo třeba ve Friends With Benefits,které se točilo na podobném principu,jakkoliv tam byl hlavním tahounem sex,kdežto tady je to primárně "útěk" od rodinného nátlaku na vztahy,svatbu a s tím spojené dohazování.Velkým plusem je pak v tomhle případě fakt,že je to jednak celkem vtipné a většina humoru funguje a druhak je to chemie ústřední dvojice Roberts/Bracey,kteří se skvěle doplňují a správně to mezi nimi jiskří.Kdyby bylo víc podobných oddechovek,nevadilo by mi to...70% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jedno šťastie že Emka ešte nie je tak proflákla a ešte sa objavuje v relatívne pozeratelných filmoch. Toto je príjemná, romantická a dokonca aj komédia, kde je silny úvod, mrtvy stred, všetky možné klišé, z ktorých si scenáristi v dialógoch robia sranda a happyend. Objektívne dve ale jednu dám za ústrednú dvojku, ktorej to ladilo. 3 z 5 ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že tento romantický posilňovač frustrácie ma prekvapivo celkom pobavil. Sladká Emma úspešne preberá žezlo po povinne blonďatých amerických veteránkach typu Meg Ryan, Cameron Diaz a Katherine Heigl, kráľovnách neurotických, neukojených, romantických hrdiniek. No a austrálsky fešáčik Luke je proste na zjedenie (eufemizmus). Takže všetky pohlavia budú spokojné. Ten biedny záver si mohli odpustiť, bolo mi trápne aj za slečnu. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Jako, co říct? Dobrý nápad, ale scénář místy dost drhne. A vůbec prostě nevyužitý potenciál, protože ze základní premisy vlastně nevznikl snad jediný vtip, scénka, nedorozumění. Jako by nevědělí, jestli chtějí točit další Pelíšky a nebo Kamarád taky rád. Prostě, ač mám romantické komedie moc rád, dokonce i ty hloupé a snesu i trochu toho obhroublejšího humoru, dává-li v rámci děje smysl, tad tady to šlo uplně mimo mě, porotože úplně zapomněli, že by vánoční romantika měla být, krom trapných scének a klišé, taky trochu milá a romantická.   40 % ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tuto romantickou komedii rozhodně táhne Emma Roberts, škoda že ji neobsadili zajímavějšího partnera. Na jedno podívání proč ne. Od Vánoc do Vánoc přes všechny svátky. Bylo to milý, zasmála jsem se a i když se to nevyhlo uříznutým částem těla a ho*nům, bylo to ve snesitelné podobě. 3,5* ty tři mi přijdou málo, ale ke čtyřem se nějak nemůžu donutit. Je to lehký nadprůměr, který dost kazí ten závěrečný kýč, i když ho každý vlastně čeká. Ale tohle prostě tvůrci přehnali. :D ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně v obchodě, kde Sloan (Emma Roberts) mluví o tom, že by Ryan Gosling nikdy nešel sám nakupovat, je za jejími zády vidět muž u chladícího boxu, který nápadně připomíná právě Ryana Goslinga. Všímaví diváci o tom hojně diskutovali na sociálních sítích, až nakonec herec Chad Zigmund (který je Goslingovi velmi podobný) na Instagramu prozradil, že tuto postavu ztvárnil právě on. (Nikitera)
  • Natáčení začalo v květnu 2019 v Atlantě ve státě Georgia (USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama