Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Asi je to tím , že jsem už dlouho neviděl romantickou komedii (poslední byla tuším Ženská Pomsta) , ale mě to sedlo. Svobodná ženská se seznámí s svobodným chlapem a domluví se, že spolu budou chodit na svátky mezitím se, ale do sebe zamilují. Má to sympatické postavy hlavní herečka je pěkná (chlapy nehodnotím nejsem teplý Kovy) a chemie funguje je zde sice jedna fekální scéna, ale neukážou ji tak, že plus. Body dole pouze za patetický konec vzpomněl jsem si na Zamilovaného Profesora 2. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Luce Bracey má zcela odzbrojující úsměv a Emma je tady pěkná rošťanda. Na nic si nehráli, ale když přišlo na věc, tak se karty otočily a co teď ? Bezva komedie na sobotní nebo nedělní odpolko, případně lze tenhle film použít jako relax po celodenní práci. Není nad to, poznat se reálně před svatbou než až po ní a tady to dokonale fungovalo. A co víc si u takových filmů přát? Aby ta chemie mezi hlavním párem fungovala na diváky. Já se mezi ně taky počítám:-) ()

Reklama

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Překvapivě stravitelná vánoční komedie. I když se neodehrává jenom o vánocích, ale taky o všech jiných svátcích. Je to předvídatelné a hloupé jako každá druhá romantická komedie, ale bavilo mě to. A to hlavně kvůli ústřední dvojici. Obě postavy si získaly moje sympatie hned od začátku. Škoda že ke konci už film trochu ztrácí dech. Jinak je to fajn oddychovka, která nepřekvapí ani neurazí. 5/10. ()

asirtes 

všechny recenze uživatele

Spomedzi romcomov ostatných rokov jednoznačne nadpriemer. Myslím, že je celkom v pohode, keď sa takto točia romantické komédie. Umiernená dávka romantiky, značná dávka solídneho vzťahového humoru, odľahčená atmoška, sem tam nejaké to (zaručené) klišé, ale nikde to "žrádlo" z hrnca tak úplne nevykypí von. Whitesell to zvládol. S nutnou dávkou vkusu. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

O žádné veledílo se samozřejmě nejedná. Je to taková ta každoroční předvánoční romantická záležitost, která se tentokráte dá snesitelněji a bezbolestně přežít. 10 let do podobných filmů byla obsazována Anistonka a nejsem si jistý jestli zrovna Emma Roberts má na to ji adekvátně nahradit. Ta holka má jisté kouzlo, ale tady hraje občas afektovanou holku, která má veliké štěstí že jí osud přihrál do cesty Lukea Braceyho, protože to skoro vypadá že by taky mohla skončit navěky sama. Duo je společně určitě sympatické, takže divák tak nějak tuší, že by jim to nakonec i přes všechny možné scénaristické klacky mohlo vyjít. 50% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně v obchodě, kde Sloan (Emma Roberts) mluví o tom, že by Ryan Gosling nikdy nešel sám nakupovat, je za jejími zády vidět muž u chladícího boxu, který nápadně připomíná právě Ryana Goslinga. Všímaví diváci o tom hojně diskutovali na sociálních sítích, až nakonec herec Chad Zigmund (který je Goslingovi velmi podobný) na Instagramu prozradil, že tuto postavu ztvárnil právě on. (Nikitera)
  • Natáčení začalo v květnu 2019 v Atlantě ve státě Georgia (USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama